Görbics Gábor - Európa-bajnoki cím után

Görbics Gábor WAKO Európa-bajnok! Interjúnkból minden kiderül!

Görbics Gábor cover

Görbics Gábor ismét rangos címet, egyben egy újabb bajnoki övet adott amúgy is igen impozáns gyűjteményéhez, amikor is a hétvége folyamán egy veszélyes francia ellenféllel, Allan Berube-vel szemben szerezte meg a WAKO full contact EB címét! Interjúnkban a készülésről, meccséről és a folytatásról kérdeztük a hazai küzdősport világ egyik nagy kedvencét, az örökmozgó Görbét!


ellenfelem.hu: - Szia Gábor! Először is, még egyszer gratulálunk neked! Mikor jött ez a lehetőség? Mennyire adódott hirtelen?


Görbics Gábor: - Király Istvánon keresztül jött a meccs lehetősége, akinek szeretnék itt még egyszer köszönetet mondani érte. Szerencsére abszolút jó időben tudtam meg, volt időm készülni. Az alapozás elég jól sikerült, ez nagyban hozzájárult első profi bokszmeccsem sikeréhez. Ez a siker is nagyban köszönhető Juhász Gábornak, Svasznek Jenőnek, Horvát Pistinek, Pongrácz Ádámnak (Barakk Fitness Club), Lelekács Csabának. De nagyon jó volt Szabó Lacival is dolgozni, aki remek munkát végzett a sarokban!


e: - Mennyire ment simán a készülés? Volt bármilyen nehezítő tényező?


GG: - Szerencsére nem, bár az természetesen mindenképp nehezített a dolgomon, hogy nemrégiben elkezdtem a rendőrségnél a határőri feladatok ellátására szolgáló kiképzést.


e: - Említetted, hogy kemény 10 menet volt. Mi volt a legnehezebb ellenfeleddel kapcsolatban?


GG: - Váratlanok voltak a rúgásai és bár nagyon ártatlan kinézete volt, nagyon nem volt az. De erre számítottam is, több ilyen ellenféllel találkoztam már. A rutin ezúttal sem csalt meg.





e: - Mi a következő állomás? A múltkori sikeres bemutatkozó után nem kerestek a Bellator gála kapcsán?


GG: - Beszéltem a szervezőkkel, de ebben a súlyban ezúttal sajnos nem találtak ellenfelet. De örülök a srácoknak, akik lehetőséget kaptak és remélem kint tudok majd lenni szurkolni nekik.


e: - Mikor láthatunk legközelebb a kötelek között?


GG: - Ez a meccs ugyan sokat kivett belőlem, de jó erőpróba is volt egyben és szerencsére nem sérültem, így hamarosan ismét bokszolni fogok.


e: - Köszönjük az interjút és további sok sikert! Továbbra is követjük a történéseket körülötted!


GG: - Én pedig ezúton szeretném még egyszer külön megköszönni mindenkinek, aki segített nekem, támogatott, legfőképpen pedig családomnak a támogatást és, hogy mindig mellettem állnak!