Bellator 196 - Veretlenek a láthatáron

Bellator 196! Április 6-án, pénteken a Bellator a harmadik tornáját hozza el a budapesti BOK csarnokba, olyan fiatal, veretlen harcosok csatájával, akik továbbra is szeretnék hibátlan mérlegüket megőrizni.

Bellator 196 lead


A Bellator 196 pehelysúlyú fő mérkőzésén az észak-írországbéli Strabane büszkesége, James Gallagherrel (7-0) csapott volna össze Borics Ádámmal (10-0), aki a Bellator 177-es gáláján debütált, méghozzá egy Anthony Taylor elleni első menetes fojtásos győzelemmel.


Gallegher sérülés miatt lemondta a találkozót néhány napja, így hosszas keresgélés után jelen állás szerint Borics Ádám Teodor Nikolovval mérkőzik majd.

A „Kölyök” becenévre hallgató Borics pályafutásának négy éve alatt több helyen is harcolt már Európában, ezáltal szerezve rajongókat magának mindenfelé, a tavaly áprilisi bemutatkozásakor pedig rengeteg magyar szurkoló szívét is meghódította. Biztosra mondhatjuk, hogy a hazai pálya előnye Boricsnál lesz április 6-án!


Az esemény másik fő összecsapásán a női nagylégsúlyú öv lesz a tét, ahol a Bellator 125 fontos kick-box bajnoka, Denise Kielholtz (1-1) néz majd farkasszemet Lena Ovchynnikovával (12-5, 1 NC).


Az április 6-i Bellator 196 gála még alakulóban, de az biztos, hogy az MMA meccseken kívül ezúttal is láthatunk majd világklasszis kick-box mérkőzéseket is, hiszen a Bellator Kickboxing egy újabb fantasztikus estével tér vissza a BOK Csarnokba.


Az eseményt április 6-án a Paramount Network közvetíti (korábbi Spike csatorna) észak-amerikai idősávban este 9-től, közép-amerikai idő szerint pedig 8-tól, míg az ültető mérkőzéseket a Bellator.com oldalon és szerte a glóbuszon a Bellator mobil applikáción keresztül lehet követni. A Bellator Kickboxing 9-et észak-amerikai idősávban este 11-től, közép-amerikai idő szerint pedig 10-től lehet megnézni. A további összecsapások a következő hetekben kerülnek bejelentésre.


Ringbe lép még ezen az estén Győrfi Csaba és Pokorni Ádám, illetve MMA-ban debütál ifjabb Növényi Norbert. Szinte hihetetlen, de ismét kesztyűt húz a legendás fehérorosz harcos, Alexey Ignashov, aki ezúttal Dzevad Poturak ellen lép majd kötelek közé!


A rendezvény első hivatalos sajtótájékoztatójára március 13-án, 11:00 órakor, a Budapest Barbecue Company Étterem-ben kerül sor, melyet az FS Média jóvoltából az alábbi linken élőben követhettek!


https://www.youtube.com/watch?v=ddOOZAJLG_o

Jegyek elővételben kaphatók a www.broadway.hu oldalán.


/A k-1.hu és az FS MÉDIA KFT. sajtóanyagai alapján, ellenfelem.hu/