Cage Fighting 5 Révkomárom - Magyarok a ketrecben

Pár nap és itt a Cage Fighting gála ötödik gálája Révkomáromban, ahol ezúttal is több magyar harcos is látható lesz majd a ketrecben!


Vesely Tamásnak és Farkas Péter szervezők 2014 nyarán álltak elő az ötlettel, mely addig szinte lehetetlennek tűnt. Nem csak, hogy MMA, de más gála se nagyon akadt, ami megtöltötte volna a révkomáromi sportcsarnokot. A szervezők állhatatos munkája, a felhozatal vonzó nevei azonban meghozták a gyümölcsüket - az első gála jobbnál jobb összecsapásait 1500 néző izgulhatta végig!


A remekre sikerült negyedik gála után a Cage Fighting 5 sem tűnik alább adni az eddigi izgalmakból, a színvonalból, hiszen ezúttal is komoly akciókat ígérő párosításokat hoztak tető alá, 9 amatőr (3x3 perc) és 5 profi (3x5 perc) MMA szabályrendszerű mérkőzés képében!


Lesznek versenyzők a korábbi Bellator bajnok Végh Attila nagyszombati terméből, de feltűnnek majd az XFN-t, Oktagon és egyéb szervezeteket is megjárt harcosok is. Kálucz Martin társ-főmeccset vív majd, a Halmi Vale Tudo-Budapestet képviselő Csibi Gergely (3-0-0) szlovák ellenféllel mérkőzik, de feltűnnek Vancsik Nándor mester tanítványai, a Bács Team-es Horváth Gergely (2-2-0), Ritter Ádám (3-2-0) és Schürlein Henrik (3-2-0) is!A stream, tehát az élő közvetítés a http://TheMMAWorldCup.Com oldalon lesz.

A fight cardot a cikk alján találjátok!
Jegyek: bit.ly/cagekn5

https://www.instagram.com/p/BpSbDXInEHs/

A jelenlegi állás szerint a fight card az alábbiak szerint alakul:


Amatőr meccsek 3x3 perc

-74kg Martin Horínek vs Arnold Patocs
-74kg Robert Rabina vs Denis Kurina
-66kg Mario Dinh vs Michal Buršak
-70kg Roman Sekereš vs Jan Šipoš
-70kg Ritter Ádám vs Filip Kádár
-61kg Samir Smaali vs Arnold Nagy
-77kg Schnürlein Henrik vs Denis Nemec
-84kg Tomáš Votava vs Adam Porvaznik


Profi meccsek 3x5 perc


-84kg Robert Tsenize vs Michal Dobiaš
120kg Peter Baláž vs Varga Tibor
-66kg Mirko Jovanovic vs Csibi Gergely
-84kg Vojtech Garba vs Kálucz Martin
-70 kg Denis Farkaš vs Krisztián Simon