Remy Bonjasky - Nem hiányzik a versenyzés

Hazánkba látogatott a háromszoros K1 világbajnok, Remy Bonjasky!

Remy Bonjasky Koncz Attila és Kunkli Tivadar között

Remy Bonjasky, a legendás harcos lesz az idei TEK Gála díszvendége, de még mielőtt érkezésének hivatalos részét teljesítette volna, egy gokartversenyen mérte össze tudását Kunkli Tivadarral, sőt, még egy rögtönzött edzést is tartott Koncz Attilának.


Remy Bonjasky neve biztosan sokak számára ismerősen cseng. Az egykor elképesztő repülő rúgásairól híressé vált kickbox világbajnok, habár tavaly végérvényesen visszavonult a versenyzéstől, még mindig nagy tiszteletnek örvend, így nem meglepő, hogy ő lesz a díszvendég az idei TEK Gálán.


A hivatalos program részeként Bonjasky a TEK-nek tartott edzést, Parlamentet látogatott és a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sem maradhat ki, ahol mutat majd pár fogást az ifjú növendékeknek.


Mielőtt azonban a hivatalos programsorozat megkezdődött volna, a „Flying Gentleman” az Avalon Parkba látogatott, ahol négy keréken is kipróbálta magát – a HELL Kart & Event Centerben állt a rajtrácshoz Kunkli Tivadar és a HELL Racing Team K1 harcosa, Koncz Attila ellen.


A gokart futamot persze a quados múlttal is rendelkező Kunkli nyerte, de a holland vendég így is remekül szórakozott. Sőt! Olyan hamar összebarátkozott a K1 Európa-bajnok Koncz Attilával, hogy egy rögtönzött edzést is tartott neki, ahol hasznos táncsokkal is ellátta az ifjú harcost.


Elmondása szerint nagyon élvezte a gokartozást Kunkli és Koncz ellen, mivel este, sötétben még sosem próbálta.


Remy Bonjasky gokart racing in Hungary

A HELL Energy kérdésére válaszolva kifejtette, hogy visszavonulása óta nyugodtabb, de ugyanakkor rendkívül elfoglalt is. Sőt, talán még elfoglaltabb, mint amikor harcolt. Több különböző vállalkozása van szerte a világon, ezen kívül motivációs beszédeket tart, 2010-ben megnyitotta a Bonjasky Academyt, ami azóta franchise lett, és még sorolhatnánk.


A küzdősportokban való versenyzés sem igazán hiányzik neki. Jó néhány harcost edz és menedzsel. Ott van mellettük, amikor a ringben állnak, így még megvan az életében az a nyomás, az az izgalom, amit küzdelem előtt érez az ember. Sőt, talán még idegesebb is ilyenkor, mint ők.


"Amikor én álltam a ringben, meghozhattam a döntést, hogy megnyerem, vagy elveszítem a meccset, megteszem-e azokat a dolgokat, amiket az edzőim mondtak. Most azonban, amikor ők vannak a szorítóban, én kiabálhatok, csinálhatok, amit akarok, de nincs befolyásom afelett, ami a ringben történik." - mondta Bonjasky, aki meg akarja tanítani harcosainak mindazt, amit megtapasztalt az évek során.


Remy Bonjasky és Koncz Attila edzése

"Voltam a csúcson, és voltam lent is, de visszatértem, és fontos, hogy megtanulják, hogy soha nem szabad feladni. Kell, hogy legyen egy céljuk, amit el szeretnének érni, és soha ne tegyenek le róla. Ha bajnokok akarnak lenni, legyenek bajnokok, de nem mindegyikük akar az lenni.


Viszont a magánéletben is kell, hogy legyenek másfajta törekvéseik. Például egy cég vezetői, vagy festők akarnak lenni – mindegy mi a cél, csak soha ne adják fel, és akkor sikeresek lesznek."


Bonjaskyt személyesen szombaton, a BOK Csarnokban, a TEK Gála keretein belül lehet majd látni, míg Koncz Attila Romániában küzd profi bajnoki övért!


/A HELL Energy sajtóanyaga alapján: ellenfelem.hu/