Meszlényi Gábor - Ütközet után

Meszlényi Gábor bajnoki övvel tért haza Bécsből a hétvégén!


Elképesztően eredményes hétvégén vagyunk túl, hiszen nem csak, hogy egy amatőr MMM világbajnokot avathattunk Kovács Alexandra személyében, a muay thai válogatottunk is hazahozott 12 érmet az antalyai EMF Openről!


És akinek ez sem elég, annak elárulhatjuk, hogy a korábban beharangozott bécsi Vendetta XVI. gálán az óvári Meszlényi Gábor elhódította az ISKA szervezet félnehézsúlyú K-1 Interkontinentális övét, melyet kiütéssel nyert meg!


Következzen interjúnk a mindenki által csak Gabóként ismert és kedvelt sportolóval, a VI-GÓ SE vezetőjével!


ellenfelem.hu: - Említetted a mérkőzés előtt még, hogy 25 éves sportolói karriered legnagyobb eredményére készülsz. Milyen érzés volt látni, ahogy az utolsó csapás talál, ahogy megértetted, hogy nyertél?


Meszlényi Gábor: - Sziasztok, köszöntöm a kedves olvasókat! Annyira akartam ezt a győzelmet, hogy egyből szélsőséges érzések robbantak ki belőlem először őrjöngtem, majd a sírás kerülgetett, egyszóval frenetikus érzés volt!


e: - Korábban is találkoztál már Sztorccal és akkor is legyőzted. Mi volt a hajtóerő, hogy ne vedd túl könnyen és olyan keményen készülj rá, mintha legelőször látnád életed legveszélyesebb ellenfelét?


MG: - Az szóba sem jöhetett, hogy könnyen vegyem ezt a mérkőzést. Sőt, ilyen keményen és motiváltan még talán sosem edzettem. 5 x 3 percet még sosem bunyóztam és tudtam azt is, hogy életem formáját kell, hogy hozzam. Mivel az első meccsünket viszonylag szoros csatában nyertem, ezért úgy éreztem, hogy ahhoz, hogy másodjára is engem hozzanak ki a helyi sztárral szemben, itt most valami sokkal meggyőzőbbet kell prezentálnom!




[caption id="attachment_19595" align="aligncenter" width="504"]Meszlényi Gábor Vendetta XVI win Meszlényi Gábor és a győztes pillanat[/caption]

e: - Ez volt a cél az elejétől fogva, hogy megállítsd vagy adta magát az alkalom, hogy befejezd az összecsapást és egyszerűen csak azonnal éltél vele?


MG: - Persze, mindig törekszem a K.O.-ra, de van egy íratlan szabály, miszerint ha görcsösen ragaszkodsz hozzá (mint bármi máshoz is az életben), akkor úgysem sikerül. Így volt ez most is. Nem gondoltam, hogy le fog ülni tőle, csak pont úgy lépett, hogy úgy éreztem itt az ideje egy gyors, pattanós forduló rúgásnak. Ami aztán, nem hogy betalált, de a mérkőzés végét is jelentette!


e: - Milyen érzés volt belülről megélni ezt a gálát, a meccset és mi jön utána? Látunk még valamikor a kötelek között vagy most már 100%-ban a tanítványokra és a VI-GO SE-re koncentrálsz majd?


MG: - Mennyei érzés volt kiszolgálni a közel 2000 fős bécsi „nagyérdeműt”. Ennyi ember előtt még nem bunyóztam, de hála istennek jó versenyző-típus vagyok, úgyhogy csak spannolt a dolog és nem nyomott össze. Fő célom első magyarként bekerülni a Gloryba, de egy Bellatorral, vagy Enfusion- nal sem lennék szomorú. Három hét múlva már bunyózom a saját gálámon és várom a további felkéréseket! Mivel főállásban csinálom a VI-GÓ-t ezért egész nap edzek és edzést tartok, így tudok a srácokra is bőven koncentrálni.


e: - Mi a következő lépés, történés személyes "fronton" vagy akár az egyesület háza táján?


MG: - Említettem már a saját gálámat. Egészen pontosan december 8-án kerül megrendezésre a ’VII. VI-GÓ SE. gála’, melyet idén először társszervezésben a Holland Flex Superfights League keretein belül tartunk meg! Nagy durranásra készülünk, és ha minden jól megy az M4 Sport is kijön felvételt készíteni, ami ugyancsak mérföldkő egyesületünk életében.


e: - Üzensz még esetleg valamit, szeretnél hozzátenni az elhangzottakhoz?


MG: - Csak annyit, hogy szeretném mindenkinek megköszönni a támogatást, szurkolást, akár itthonról, akár a helyszínen tette és külön kiemelni Kemecsei Bálint barátomat, a Militans Team vezetőedzőjét, akinek nagyon hálás vagyok, amiért mindig mindenben segít nekünk!


https://www.youtube.com/watch?v=SDGArqfn4GQ