Thaiföldi napló #11 - Majdnem dupla

Thaiföldi napló rovatában Vidákovics Patrik az elmúlt időszakról, ill. egy újabb meccsről mesél nekünk, ami majdnem össze is jött! Részletek lentebb!

Thaiföldi napló lead cover


Következzenek Patrik sorai!


„Egy kis összegzés az elmúlt időszakról!


Már több mint egy éve, hogy életem legjobb döntését hoztam azzal, hogy elfogadtam Krisztián segítségét, és ez által kijutottam a Phuket Top Team csapatához. Amit ő felfestett jövőképként, az mind beteljesedni látszik!


Jó tanácsként mondta, hogy az lenne a legjobb, ha magamat menedzselném. Ez meg is valósult, hiszen az első meccsemet ugyan Arthur Sorsor szervezte le, azóta minden külső segítség nélkül intézem a meccseimet.


Rengeteg promóterrel felvettem a kapcsolatot, kaptam több ajánlatot is, amiből lehetett válogatni. Pascal Schroth csapattársam is sokat segített, hogy hogyan menedzseljem a sportkarrieremet. Öt éve a főiskolán sportkommunikátor végzettséget szereztem, aminek hasznát igazán csak most veszem, ugyanis az online, és írott sajtóban való megjelenést sikerül szabályozni.



Nagyon sokat köszönhetek Violának, hiszen – többek között - segít a hivatalos ügyek, és a papírmunkák intézésében. A kínai vízum megszerzésével sok macera jár, ezeket az ügyeket egyedül nem tudnám gyorsan letudni.


Több magyar is kijött már edzeni Top Teamhez, sőt, Horváth Ádám, Bács-Team-es csapattársam egy 1 éves szerződést is kötött a klubbal! Egy hónap alatt sikerült annyira bemutatkoznia, hogy felfigyeltek rá, ill. kimagasló jitsu- és birkózó-képzettségére.


Nemrégiben a Top Team tulaja felkért, hogy tartsak kickboksz edzéseket, felváltva Steve Banks-szel. Ez nagy öröm számomra, mivel hiányzik az edzősködés otthonról, illetve jól esik, hogy ennyire elismernek a kategóriámban.



Ezzel párhuzamosan páran megkértek, hogy segítsek a kéztechnikájuk javításán, amit örömmel vállaltam el.


Az utolsó mérkőzésem után volt egy hét szünet, majd újra belevetettem magam az edzésekbe. November 23.-ra kaptam újra lehetőséget a Kunlun Fight-ba, de sajnos nem sikerült minden dokumentumot beszerezni a vízumhoz, így a meccsem törölve lett.


Mindenesetre nem búslakodunk, hanem megyünk tovább, és keressük a többi lehetőséget!"