Vendetta XVI. - Bécset megy ostromolni Meszlényi Gábor!

Meszlényi Gábor november 17-én ISKA interkontinentális címmeccsen lép ringbe Bécsben, a bécsi Iron Fist Gym Vendetta XVI. elnevezésű gáláján!

Vendetta lead cover


Az osztrák Vendetta XVI. rendezvény egy igazi közönség kedvenc rendezvénysorozat, ami profi K-1 és MMA mérkőzéseket egyaránt felvonultat.


Itt lép kötelek közé - ráadásul nem is először - Meszlényi Gábor, akit a Vendetta egy revans meccs keretében invitált a ringbe. Ellenfele nem más lesz, mint az a Patryk Sztorc, akit egyszer - szintén a Vendetta sorozat égisze alatt rendezett gálán - korábban már legyőzött a magyar harcos!


A lengyel versenyzővel az ISKA címért -81 kilogrammban küzd majd meg a mosonmagyaróvári VI-GO SE alapítója és fő edzője, aki minden nap kő keményen készül karrierje eddigi legnagyobb meccsére!


Bár Meszlényi 2018-as, 'A' kategóriás debütálása is kiválóan sikerült Hollandiában, nem kérdés, hogy az ISKA öv az eddigi legnagyobb sikere lenne. Meszlényi: "25 éves sportolói karrierem legnagyobb eredménye lesz, ha behúzom ezt a meccset. Márpedig győzni fogok! Elszántan készülök heti 13- 15 edzéssel. Megcsinálom, mert ezt akarom, mert nincs B verzió!"



Az élet pedig természetesen a november 17.-ei címhódítási kísérlet után sem áll meg, hiszen december 8-án Mosonszolnokon hetedik alkalommal szervezi majd meg Gabó a VI-GO gálát, ráadásul teszi most mindezt a holland FLEX Superfights League szervezettel közösen!


A VI-GO gálán a helyi kedvencek mellett az ország több pontjáról, a fő programban pedig Hollandiából érkeznek majd versenyzők. A cél pedig egyértelmű - egy olyan küzdősport eseményt varázsolni a kilátogató közönségnek, amelyet a régió korábban még sosem látott!


November 17, azaz most szombat az első dátum - szurkoljunk Meszlényi Gábornak, hogy hazahozza az ISKA -81kg-os címét! Ha valaki megteheti, ne hagyja ki - menjen és szurkoljon a helyszínen, a bécsi Hallmans Dome-ban, a Budo Center-ben Meszlényi Gábornak!


/Köszönjük a cikk alapját képező sorokat Kemecsei Bálintnak, a Militans MMA vezetőedzőjének!/