Bellator 214 - Fedor vs Bader


Január 26! Itt a Bellator 214: Fedor vs Bader, ami a főmeccsen kívül is hoz majd pár ígéretes nevet, összecsapást!

Bellator 214 - Fedor vs Bader lead cover
A Bellator idei első gáláján a legendás Fedor Emelianenko (38-5-0) táncpartnere a félnehéz kategória bajnoka, Ryan Bader (26-5-0) lesz, aki szintén szép győzelmekkel menetelt végig a nehézsúlyú tornán, hogy végül kiállhasson Fedor ellen.

Ismét feltűnik a szabadfogás korábbi sztárja, a 22 éves, 16 évesen már az Olimpiára kvalifikáló Aaron Pico, aki bár a debütáló meccsét elbukta, azóta 3 TKO és egy KO győzelmet húzott be.

Nincsen rózsa tövis nélkül, szokták mondani, és valóban - a tavaly novemberben beígért Gegard Mousasi vs Rafael Lovato Jr. címmeccs az előbbi sérülése miatt elmarad.

Egy újabb nehézsúlyú bemutatkozása is látható lesz, hiszen ketrecbe lép majd Jake Hager, a korábbi WWE bajnok, aki egyébként komoly bírkózó múlttal rendelkezik.

De ott lesz az a hat meccse veretlen Ricky Bandejas is, aki tavaly augusztusban látványosan kicsapta a nagy szájú James Gallaghert (Gallagher ment volna a legutóbbi budapesti Bellator gálán Borics Ádám ellen, de egy sérülés meggátolta benne).

Bandejas ellenfele a korábbi KOTC bajnok Juan Archuleta lesz, aki azon túl, hogy 2015 óta veretlen, az UFC pehelysúlyú bajnokának, TJ Dillashaw-nak a fő edzőpartnere is.

A felvezető meccseken további hat párosítással lehet számolni, ahol szinte minden súlycsoport képviselteti majd magát. Újabb sztár-bjj névvel erősödik a Bellator felhozatala, hiszen először lép ketrecbe a bjj fenegyerek, AJ Agazarm is a ma esti gálán!

Az alábbiakban a felvezető 'Countdown' show epizódjait tekinthetitek meg, mely segít a gálára hangolódásban!


https://www.youtube.com/watch?v=3D-_rrsoif8&list=PLfbnS7oKXqsFF400YTtBDZ4tW1LU9Ts4H