Ez volt a Bellator 214

Ez volt a Bellator 214, tele komoly csatákkal, húzónevekkel, nagy meglepetésekkel!

Hatalmas pofonok, pörgős ütközetek, komoly meglepetések jellemezték a Bellator 214-es gáláját is, mely egyben a nehézsúlyú tornát is lezárta, eldöntve a bajnoki öv sorsát is!

A tehetséges fiatal bunyós, Ricky Bandejas ezúttal a rövidebbet húzta, hiszen míg legutóbb látványosan kicsapta a nagy szájú James Gallaghert (aki a legutóbbi budapesti Bellator gálán Borics Ádám ellen ment volna, ha nem sérül le), most pontokon alulmaradt a korábbi KOTC bajnok Juan Archuleta-val szemben.

A komoly birkózó-múlttal rendelkező, korábban WWE bajnok Jake Hager debütálása jól sikerült, hiszen kopogtatni tudta ellenfelét, ezzel pedig beváltani tűnik a Bellator hozzá fűzött reményeit. Jó, értékes nehézsúlyúnak bizonyulhat hosszú távon a Bellator palettáján.

Aaron Pico, a mindössze 22 éves, korábban szabadfogású birkózó-sztár a Bellator 214-re egy négy meccse veretlen győzelmi szériával érkezett. Azonban vagy ő bízta el magát nagyon vagy a szervezet sietteti túlzottan előremenetelét, ugyanis a rutinos Henry Corrales személyében túl nagy fába vágták fejszéjüket!

Pico ugyan erősen kezdett, több szép pillanata volt, le is küldte ellenfelét, azonban Corrales nem az a bunyós, aki csak úgy megtörik fejben - összeszedte magát és visszatért. Méghozzá hogyan! A lentebbi videóban meglátjátok!

Sajnos Fedornak se jött be Ryan Bader ellen, aki igen hamar meglepte a legendát és esélyt sem hagyott rá, hogy összeszedje magát kicsit.