Heti összefoglaló (150.)

Úgy besűrűsödtek a programok, hogy minket is komoly feladatok elé állít, hogy mindenről írni tudjunk, de ne aggódjatok, ha minket követtek, nem maradhattok le semmiről! Nézzük, hogy miről volt szó a héten! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a judósaink zágrábi sikereiről cikkeztünk. Három arany-, 1 ezüst-, 1 bronzérmet hoztak haza a magyar versenyzők! A kötélmászást a tornaórákon túl is hasznosíthatjuk, mégpedig a küzdősportban is. Erről írtunk este.


Kedden a Budapest Top Team háza tájáról hoztunk híreket és a csapat vezetőjével, Peszlen Ferenccel beszélgettünk a közeljövőről.


Szerdán Fábián Kristóffal olvashattatok interjút, aki  ismét nemzetközi csatában bizonyíthat! Ezúttal egy marseille-i gálán, egy négyes torna keretében lép majd a kötelek közé!



Csütörtökön egy rövid dokumentumfilmet mutattunk nektek Rubens Charles "Cobrinha" főszereplésével, aki pályafutása indulásáról és életének főbb szakaszairól illetve a motivációról is szót ejtett. Nem csak küzdősportolóknak lehet példaértékű, amit eddig elért!


Pénteken a ringben újra visszatérő Frank Shamrock pályafutásáról olvashattatok. A legenda ugyan "csak" egy grappling meccs erejéig, de újra megcsillogtatja tudását. Ellenfele a szintén legendás Kazushi Sakuraba lesz!


Szombaton az egy hónap múlva kezdődő budapesti kick-box Világbajnokságról cikkeztünk. Az eseményre már lehet jegyeket is venni, és a helyszínen szorítani a magyar harcosoknak. A vasárnapi Milton Bastos szemináriumról is hoztunk egy kis emlékeztetőt, azoknak, akik esetleg nem olvastak még róla. Este egy kis érdekesség gyanánt a bokszkesztyűk kialakulásáról és fejlődéséről írtunk.


Vasárnap magyar érmekről is beszámolhattunk már, hiszen a Taskentben rendezett Grand Prix-n bronzérmet szerezett Gercsák Szabina és Csernoviczki Éva is! Gratulálunk a magyar lányoknak!


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség