Harcosok Klubja 29. - Beharangozó

Az őszi szezon első Harcosok Klubja gálája előtt állunk. A program ezúttal maratoni lesz!


Budapesten szombat este a szokottnál is több pofon csattan majd el, hiszen az őszi versenyszezonban első alkalommal nyitja ki kapuit a Harcosok Klubja! Bár sokat vártunk rá, a kárpótlás nem marad el, az este programja extra hosszúra sikeredett!


A felvezető, délutáni programban már 25 párosítás kapott helyet, ami önmagában is 2 gálányi mennyiség. Ezt követi majd az este a főprogram benne további 15 mérkőzéssel. Ami összes tehát 40 ütközet!


Minden mérkőzéssel sajnos nem tudunk külön-külön foglalkozni, így vessünk egy pillantást az esti programból néhány párosításra.


A főprogramban szerepet kap majd Nnadi Kristóf, aki eredetileg Lévai Lászlóval mérkőzött volna, de ő sérülés miatt kénytelen volt ezt a mérkőzés most kihagyni. Kristóf ellenfele így Koczfán János K-1 szabályrendszerben.


A Mesterek Viadalát megnyerő Sörös István is visszatér a Klubba, ő ezúttal Juhász Mihállyal méri össze rutinját és tudását, szintén K-1 szabályrendszerben.


Elérkezünk lassan az Harcosok Klubja 29. főmérkőzéséhez is, amit Hegyi Richárd és Szakolczai Martin vívnak majd!


A Harcosok Klubja 29. programját alkotják még muaythai és profi boksz összecsapások is. Mondhatni, hogy mindenki megtalálhatja benne a számára kedves állóharc-szabályrendszert!


Aki szombaton jobban egy ütős programra vágyik, annak az aTeremben a helye! További információk a hivatalos Facebook esemény alatt olvashatók!