Flanders Cup 2017 – 18 érem a kickbox kupán!

A Flanders Cup, azaz a Belga nyílt bajnokság 17 ország 628 nevezőjét látta vendégül. Ebben a mezőnyben kellett helyt állnia a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia 11 versenyzőjének!

Flanders Cup 2017 lead


Az egész kick-box világ VB lázban ég, hiszen már csak pár hét van hátra a WAKO történetének legnagyobb Világbajnokságáig. November 4-12 között Budapest rendezi azt a Világbajnokságot, ahol elsőként lesz jelen az összes szabályrendszer versenyzője.


Ezt megelőzően minden Világ és Európa-bajnokságon, a szabályrendszereket két felé szedve rendezték külön országban, a hatalmas létszám kezelhetősége érdekében. A minden idők legnagyobb Világbajnokságát megelőző, utolsó nagy nemzetközi megmérettetés volt a Flanders Cup, Beveren városában.


A Belga nyílt bajnokságra 17 országból érkeztek harcosok, 628 nevezéssel. A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia 11 versenyzővel és Király István Mesteredzővel képviselte a magyar színeket.


A csapat remek formában állt tatamira, Nagy Henrietta két súlycsoport is megnyert, dominálva a női nehéz súlyokat, mint ahogy Veres Roland is két arannyal uralta a könnyű súlyokat.


Világrekorder tartónk, Mórádi Zsolt is két arannyal térhetett haza, a súlycsoportgyőzelem után a súlycsoportgyőzteseknek kiírt Grand Champion trófeát is besöpörte. Az elért eredmények igencsak bíztatóak, a csapat végig jó formában és erőnlétben volt, de ami talán fontosabb, könnyedén és felszabadultan, ugyanakkor megalkuvást nem tűrve győzték le az ellenfeleket.


A KirályTeam Belgiumban 8 arany, 1 ezüst és 9 bronzérmet nyert, amivel – szinte már hagyományosan - az éremtábla élén végeztek!Aranyérmesek:

Veres Roland, senior -57 kg (pointfighting)
Veres Roland, senior -63 kg (pointfighting)
Veres Alex, senior -69 kg (pointfighting)
Nagy Henrietta, senior -70 kg (pointfighting)
Nagy Henrietta, senior +70 kg (pointfighting)
Mórádi Zsolt, senior -84 kg (pointfighting)
Jároszkievicz Krisztián +94 kg (pointfighting)
Mórádi Zsolt, Grand Champion (pointfighting)Ezüstérmesek:

Murvai Lívia, senior -50 kg (pointfighting)Bronzérmesek:

Busa Gabriella, senior -65 kg (pointfighting)
Kádas Adrienn, senior -65 kg (pointfighting)
Kondár Anna, senior +70 kg (pointfighting)
Rohonczy Jenő, senior -89 kg (pointfighting)
Rohonczy Jenő, senior -94 kg (pointfighting)
TAG team 1, (pointfighting)
TAG team 2, (pointfighting)
Kondár Anna, Grand Champion (pointfighting)
Veres Alex, Grand Champion (pointfighting)


Mindenkinek gratulálunk!


/forrás: Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia Facebook oldala/