Perjés Dóra az XFCi harcosa lett - INTERJÚ

A hét egy jó híre volt, hogy egy újabb magyar harcos csatlakozhatott egy nívós nemzetközi szervezethez, miután Perjés Dórát szerződtette az XFCi.


1560445_1458929544338947_152663643_n

A floridai Xtreme Fighting Championships (XFC) eddigi gáláit az USA-ban főleg Floridában, Kentucky államban és Tennesse-ben láthatták az amerikai rajongók, ám az XFC a nemzetközi színtéren is jelen van az XFCi, azaz az XFC International révén, mely a nemzetközi színtérre szakosodott. A nemzetközi jelenlét körülbelül 12 országot jelent, mely a 2006-ban alapított szervezettől igen szép eredmény.


Dórival sikerült egy rövid interjút csinálnunk a bejelentés után.


-Először is gratulálunk! Mennyi időre szól a megállapodás?


-Köszönöm, az XFCi-vel kötött szerződés egy kieséses rendszerű tornára szól, mely ha minden jól megy 2015 márciusig végéig tart. Ez 2 évvel hosszabbodik, ha sikerül elnyerem az övet.


-Tudsz-e már valamit a lehetséges ellenfeled kilétéről?


-A manageremet arról tájékoztatták, hogy az igazolások még javában tartanak de bármelyik pillanatban megküldhetik a nevét és teljes anyagát.


-Hogy fog felépülni a felkészülésed a mérkőzésig?


-Minden hétköznap kétszer-háromszor edzek. Reggel erőnléti és állóképességet javító edzéseken veszek részt az Akadémián, délután technikai edzéseken, valamint sparringolok. Az ellenfelem elemzése után is nagyjából ezt tartjuk majd, specializálódva rá.


-Az utolsó két mérkőzéseden, ha jól saccolom, akkor maximum 2 percet töltöttél összesen a ketrecben. Jelenthet-e ez gondot Brazíliában, hogy éles helyzetben eddig nem igazán tudtad magad kipróbálni? Akár egy vagy több menetben.


-Mindig úgy készülök, hogy végig megy, így nem fog váratlanul érni a dolog, ha tovább kell küzdenem. Természetesen azon leszek, hogy minél gyorsabban befejezzem a mérkőzést, ahogy azt már tőlem megszokhattátok.


Köszönjük, és sérülésmentes felkészülést kívánunk Dórinak!