American Top Team MMA válogató torna először Magyarországon!

ATT

A Magyar MMA Prémium Liga szervezésével és a Scitec Nutrition támogatásával létrejött American Top Team válogató tornán (NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2014.07.15), melyet 2014.08.01-én, Siófokon tartanak, a Muscle Beachen, egy komoly lehetőséget kapnak az ország MMA harcosai.

A torna győztesei egy felkészítő táborban vehetnek részt az ATT floridai edzőtermében, ahova minden nagy szervezet, így pl. a UFC és a Bellator MMA megfigyelői is járnak új tehetségek után kutatva.

Nevezési díj nincs.

Súlycsoportok: -65 kg, -71kg, -77kg, -84kg, -93kg, +93kg

Nevezési feltételek:


  • 18. betöltött életév

  • Valós amatőr és profi mérleg leadása

  • Jó minőségű fotó

  • Érvényes sportorvosi, 'alkalmas' vagy 'versenyezhet felirattal


Szükséges adatok:

  • Név, születési dátum, cím, telefonszám, email cím, pontos súly megadása, magasság, edző neve, csapat neve


HELYSZÍNEN NEVEZÉS NINCS! ÉRVÉNYES NEVEZÉST CSAK E-MAILBEN FOGADNAK EL!

Mérlegelés a gála napján, 2014.08.01-én, Pénteken, 14:00-17:00 óra között. Aki nem hozza a súly korlátot nem tud részt venni a rendezvényen! Súly tűréshatár nincs! Próba-mérésre 14:00-ig van lehetőség a helyszínen.

További információ: 06 20 448 44 23 Nevezés: info@mmaliga.hu

De kikből is áll az American Top Team (ATT), mit lehet tudni róluk?

A majd 2000 m2-en működő, több ezer tagot számláló és több, mint 80 aktív, különböző stílusban versenyző harcossal rendelkező ATT Amerika, és ezáltal a világ egyik legpatinásabb, legnagyobb múltú MMA terme, mely futószalagon gyártja a keményebbnél keményebb harcosokat, csiszolja bajnokká az arra potenciálisan érdemes "alapanyagot" számtalan termében.

Edzők

Az ATT-t 2001-ben alapította a hét danos bjj-s Ricardo Liborio (korábban a Brazilian Top Team alapítója), aki még 1996-ban indult az első "Mundials" versenyen, a világbajnokságon, ahol azon túl, hogy szupernehézben aranyat zsebelt be a "legtechnikásabb feketöves" díjjal is megjutalmazták.

Eredményei közül legkiemelkedőbbek a háromszoros Brazil bajnoki cím, az amerikai grappling csapat edzője, NAGA grappling Hall of Fame tagság, NAGA "Az év edzője" cím (2005).

Az MMA edzésekért Conan Silveira felel, aki még 1992-ben kapta meg fekete övét Carlson Gracie mestertől. Fekete öves judós és nem mellesleg az első Carlson Gracie fekete öves, aki iskolát nyitott Amerikában.

Őt segíti a UFC veterán, egykori WEC pehelysúlyú bajnok Matt Brown is, több, mint 34 profi MMA meccsel a háta mögött.

A birkózásért felelős Kami Barzini olyanokat segített már, mint King Mo vagy Daniel Cormier, de edzett Dan Hendersonnal is.

És a lista itt természetesen még nem ér véget!

Harcosok

Az ATT-nél olyan nevek edzenek vagy fordultak már meg, mint Glover Teixeira, Tyron Woodley, Thiago Alves, Robbie Lawler, Mark Hunt, Végh "Pumukli" Attila, Yoel Romero, Gleison Tibau, Jorge Masvidal, Dustin Poirier.

Az alábbiakban, bár nem friss a videó, egy kis betekintést nyerhettek a terem mindennapjaiba, az edzésekbe, sok ismerős arcot láthattok.

https://www.youtube.com/watch?v=oOwgOQh_YPU