Világbajnokságra készül a magyar thaibox válogatott

Immáron hatodik alkalommal edzőtáborozott Tatabányán a magyar thaibox válogatott. A keretedzés ezúttal a Világbajnokságra való felkészülés célállomása volt!

[caption id="attachment_19116" align="aligncenter" width="503"]magyar thaibox válogatott IFMA VB-re készül A kép illusztráció ˙(fotó: IFMA)[/caption]

Május 10 és 19 közt rendezik az IFMA 2018-as muaythai Világbajnokságot Mexikóban, ahol a magyar válogatott 5 versenyzővel képviselteti majd magát. A felkészülés részeként ezúttal is összejöttek versenyzőink Tatabányán a Mega-tech edzőtermében, hogy a válogatott kapitánya, Bányász Adrián vezetése mellett 3 napig összesen 6 edzésen csiszolják és begyakorolják a technikákat.


A Tatabányai Közösségi Televízió által készített összefoglalóban megszólal természetes a szövetségi kapitány is, aki az tábor mellett a közeljövő terveiről is mesél. A Világbajnokságon túl egy Európa-bajnokság és egy Egyetemi Világbajnokság is vár majd versenyzőinkre az elkövetkezendő hónapok során. Fókusz azonban most egyértelműen a mexikói VB-n van.


És hogy kik lesznek ott? Spéth Norbert 'A' kategóriában indul, kötelek közé lép Bereczki Dominik, Herceg Alex Valentin, ifj. Kurdy István és Nagy Ede!

https://youtu.be/DH2upATr9RU