Ütőtávban - Bellator 196 - Bellator Kickboxing 9 extra

Ütőtávban című műsorunk alig, hogy bemutatkozott egy John Wayne Parr-ral a Bellator 196 / Bellator Kickboxing 9 gála kapcsán készült interjúval, máris emeltük a szintet! Az alábbiakból minden kiderül!

ütőtávban bellator 196 cover lead

A Bellator 196 / Bellator Kickboxing 9 gálát itthon sajnos élőben nem fogják közvetíteni és cikkünk írásának idején bizonytalan, hogy pontosan mikor, hol, ill. melyik adó fogja azt adni.


Elég szerencsétlen szituáció, azonban az FS Media és oldalunk, az ellenfelem.hu azt találta ki, hogy amolyan podcast formában fogunk beszélgetni a meccsekről, történésekről, eredményekről, így azok is részesülhetnek némileg az izgalmakban és értesülhetnek az eredményekről, akik nem tudják személyesen megtekinteni a gálát valamilyen okból.


Lesznek exkluzív interjúk a meccsek után, de a velünk való kommunikációra is lesz lehetőségetek, hiszen a chaten hozzá is tudtok majd szólni a műsorhoz.


Ezt a lehetőséget a Bellator gála magyarországi szervezőinek közbenjárására sikerült is tető alá hozni az amerikai féllel, így ugyan egy kicsit furcsa, amolyan Vissza a jövőbe hangulatban, de közvetítésünk segítségével nem maradtok le az eredményekről és történésekről.


Aki pedig inkább mégis megvárná, hogy a gála sorsa eldőljön a televíziós közvetítés jogai és egyebek felől, az inkább kerülje el akkor közvetítésünket, nehogy az ún. spoilerekkel lelőjük előre a "poént".


Aki a bekapcsolódás mellett dönt, az itt követheti majd nyomon műsorunkat, melyben tehát a meccsekről, harcosokról, történésekről és egyebekről fogunk beszélni, körítést és hátteret is szolgáltatva az érdekes információkkal és egyéb tudnivalókkal egyetemben.


https://www.youtube.com/watch?v=qzt46VAh-CU