Állóharc - BMT Ninja Flow Drill

Ninja Flow Drill! Fejleszt egyszerre offenzív és defenzív képességeidet, szint észrevétlenül váltogatva a kettő között!

Ninja Flow Drill lead

A drillek bizonyos mozdulatok, mozdulatsorok, melyeket azok készség-szintűvé válásáig ismételünk, így adott szituációkban nem kell majd gondolkodnunk, hanem a mozdulat természetes módon, reflex-szerűen jön magától.


Az egykori Bas Rutten tanítvány Duane "Bang" Ludwig az ISKA muay thai cím, több évnyi UFC-ben történő versenyzés és a leggyorsabb kiütés (6 mp!) rekordjának felállítása után, az évek során maga is sztár-edzővé nőtte ki magát. Több UFC harcossal való munkája után létrehozta saját termét, hálózatát, ahol egy ideje már egyformán segít amatőröknek és profiknak új szintre emelni állóharc technikáikat.


Ludwig kidolgozott egy rendszert, melyet BMT-nek, Bang Muay Thai-nak nevez és ami kifejezetten alkalmas az MMA-ban történő alkalmazásra is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint top tanítványai, a korábbi harmatsúlyú UFC bajnok TJ Dillashaw vagy az egyik legjobb pehelysúlyú versenyző, Joe Benavidez.


Az alábbi videó egy egyszerű és nagyszerű partner drill-t mutat be, mely segít összehangolódni edzőtársunkkal és egyszerre fejleszti offenzív és defenzív képességeinket, szint észrevétlenül váltogatva a kettő között.


A viccesen Ninja Flow Drill névre keresztelt gyakorlatsor lényege két slip, melyet egy horog, egy hátsó kezes, egy roll, majd ismét egy hátsó kezes, egy horog, egy combrúgás és egy bal-jobb követ.


Könnyen, gyorsan bele lehet rázódni és hatékonyan használhatjuk mind edzéseinken, mind eszköztárunkban! Érdemes az edzések vége felé elővenni és meghajtani magunkat ezzel a drillel!


Jó gyakorlást!


Ninja Flow Drill videó link