Győzelmek Éjszakája 9

A Győzelmek Éjszakája 9 az egyik olyan gála novemberben, melynek köszönhetően nem, hogy nem maradunk izgalmak nélkül, de garantáltan parázs meccseket láthatunk majd!

Győzelmek Éjszakája 9 lead illusztráció - Pokorni Ádám vs Vidákovics Patrik


A Győzelmek Éjszakája 9 előtt érdemesnek láttuk nem csak megkeresni és a közelgő gáláról kérdezni a Fighting Kempo csapatát, de egy kicsit az immáron évek óta sikeresen megrendezésre kerülő rendezvény kezdeteiről is érdeklődtünk!


ellenfelem.hu: - Sziasztok! Kezdjük egy kicsit a közelmúlt történéseivel! Sok minden történt idén. Beszéltünk a Power Trophy, a Fight Arena gálák kapcsán, de a kettő között tátong némi lyuk. Mi minden történ veletek például nyáron?


Fighting Kempo: - Nyáron az edzések mellett a szokásos edzőtáborunkat végeztük el. Ez után alkalmunk volt a Szendrei Rebeka, Pokorni Ádám, Pokorni Milán, Pokorni Gábor alkotta csapattal Thaiföldre, Koh Samui szigetére elutaznunk és 2 hetet edzeni ott a világ minden tájáról érkezett ill. a helyi versenyzőkkel is.


e: - Az október is mozgalmasan indult. Az újfehértói kempo magyar bajnokságon a Fighting Kemposok összesen 16 érmet szereztek, ti pedig - két különböző helyszínen - szinte egyszerre léptetek kötelek közé. Gyakran fordult már elő az utóbbihoz hasonló szituáció?


FK: - Igen, a hosszú évek során néhány esetben egy időpontban egybe estek a profi mérkőzések az amatőr versenyekkel. Ilyenkor meg kellett osztani a csapatunkat, hiszen mindenki számára szükség van a megmérettetésre.


e: - Hogy döntitek el ilyenkor, hogy melyikőtöket ki kísérje, ki legyen a sarkában?


FK: - A profik sarkába Pokorni Gábor vezetőedző, az amatőr versenyzők mögé Pokorni Gáborné utánpótlás edző áll.


https://www.instagram.com/p/BajoKVlh7nI/

e: - November 18-án Esztergomban mindketten harcba indultok a Győzelmek Éjszakája 9, K-1 szabályrendszerű Full Contact gálán. Milán 3x3 percben profi K-1 super fightot vív 81 kg-ban, Ádám pedig 5x3 percben küzd majd meg a WKF Kick Box szövetség profi K-1 Európa Bajnoki címéért 84,6 kg-ban. Hogy néz ki a készülésetek az estre?


FK: - A készülés heti 6-8 edzésből áll, melynek során erőnléti, technikai, zsákoló és pao-s edzéseket végzünk, illetve sparringolunk.


e: - Ugorjunk egy kicsit az időben! Mikor és hogy kezdődött a Győzelmek Éjszakája gála-sorozat története? Mik voltak a kezdeti célok, tervek és hogyan módosultak ezek az évek során?


FK: - Az első gála 2008-ban került megrendezésre Esztergomban. A helyszín akkor is, és azóta is Esztergom városa. Kezdeti célként a full contact erejű küzdelmek népszerűsítése volt meghatározva ezen a környéken, legyen az akár kempo full contact, MMA szabályrendszer, vagy K-1 szabályrendszer. Ez azonban az utóbbi évekre kiegészült és mára már a népszerűsítés mellett a cél Magyarország egyik kiemelkedő színvonalú rendezvényének megvalósítása.


e: - A plakátról és Facebook oldalatokról ugye az már kiderült, hogy a szintén csapatotokat erősítő Szendrei Rebeka egy WKF Profi K1 EB címmérkőzést vív majd, de ott lesz Nardelotti Zoli, Kerek Csaba, Nagy Ede is. Hogy áll a fight card, mennyire van meg a végleges lista arról, hogy kiket szeretnétek látni a Győzelmek Éjszakája ringjében?


FK: - A fight card már teljes. A kiváló bunyósok ellen szintén nagyon jó ellenfelek szállnak ringbe. A gála programja során 6 amatőr és 6 profi mérkőzés lesz látható. Magas színvonalú harcok várhatók mind a már rutinos amatőr párosoktól, mind a profi szekcióban szereplő ellenfelektől, amelyek kiváló esti szórakozást nyújtanak a kilátogató közönség számára.


Amatőr mérkőzések (3x2 perc)

1. K-1 Junior 67 kg
Komár Dániel (Csepeli PitBull Team) - Bangó Máté (Salgó Fight SE)
2. K-1 Junior 71 kg
Laska Bence (Hatvani Thaibox Klub) - Farkas Koppány (DNAC)
3. K-1 Férfi 88 kg
Szulcsán Gábor (Csepeli PitBull Team) - Imre Norbert (DNAC)
4. K-1 Férfi 85 kg
Kocsomba Dániel (Militans MMA) - Balonyi Ádám (DNAC)
5. K-1 Junior 78 kg
Rácz György (Militans MMA) - Nagy Levente (Fighting Kempo)
6. K-1 Férfi nehézsúly
Hegyi Zoltán (Twins Gym) - Molnár István (Fighting Kempo)

Profi mérkőzések

7. Profi K-1 Férfi 71 kg (3x3 perc)
Novák Ádám (Dühöngő Bika SE) - Kerek Csaba (Hatvani Thaibox Klub, Militans MMA)
8. WKF K-1 Női Profi Európa-bajnoki címmérkőzés 62,3 kg (5x3 perc)
Ivana Bogdanovic (Szerbia) - Szendrei Rebeka (Fighting Kempo)
9. Profi K-1 Férfi 78 kg (3x3 perc)
TBD. - Nardelotti Zoltán (Unicentrál Bulls)
10. Profi K-1 Férfi Nehézsúly (3x3 perc)
Nagy Gábor (Hatvani Thaibox Klub) - Nagy Ede (Friends Gym HUN)
11. Profi K-1 Férfi 81 kg (3x3 perc)
Radovan Petrovic (Szerbia) - Pokorni Milán (Fighting Kempo)
12. WKF K-1 Férfi Profi Európa Bajnoki Címmérkőzés 84,6 kg (5x3 perc)
Velimir Popovic (Szerbia) - Pokorni Ádám (Fighting Kempo)
Köszönjük, és sok sikert kívánunk a gálához, mérkőzéseitekhez!

Győzelmek Éjszakája 9 plakát