Harcosok mozija - Jet Li: GSD

Harcosok mozija! Egész héten edzettél, esetleg egy versenyen is túl vagy? Itt a megoldás!

Harcosok mozija - Jet Li: GSD


Lefáradtál és inkább csak kikapcsolódnál, átengedve a terepet másoknak a pofonok kiosztása terén? Rovatunk pontosan ebben próbál segíteni nektek! Sorozatunk célja, hogy az igazán fanatikus rajongóknak, sportolóknak kikapcsolódásuk során se kelljen nagyon eltávolodnia a bunyótól. Ez a harcosok mozija!


Donnie Yen, Wu Jing, Tony Jaa, Jacky Heung, Asashoryu Akinori, Zou Shiming, Natasha Liu. Minden sztár egy helyen!


Jet Li új rövidfilmjét (22 perc) évtizeden át tervezgették titokban Jack Ma-val, az Alibaba Group alapító millárdosával és most valóra is váltották az ötletet!


A film, melynek Jet Li a producere, és Jack Ma a főszereplője és írója, kettejük közös szenvedélyét, a harcművészeteket hivatott promótálni. Koreográfusnak Sammo Hung, Yuen Woo-Ping és Tony Ching csatlakoztak.


A sztori nem túl bonyolult: Jack Ma sétál az utcán, majd megpillantja a “Huashan pai” (华山派, Hua-hegyi szekta) szót egy táblán, becsukja a szemét, és harcolni kezd a fent felsorolt sztárokkal. A csúcspont természetesen egy Jet Livel való (tai chi) párbaj. Azért ne ijedjünk meg, mert a film egy meglepő és vicces fordulattal ér véget, úgyhogy azért valami történet mégis csak van.


https://vimeo.com/242609744

/Az asiafan.hu cikke nyomán/