TEK BUDO- és Küzdősportgála 2017

Szombaton itt a TEK BUDO- és Küzdősportgála 2017!


A Terrorelhárítási Központ (TEK) idén is megrendezi a BUDO- és Küzdősportgálát.  November 18-án a BOK csarnokban az ország egész területéről érkező egyenruhások - a BM rendészeti szervei, az Országgyűlési Őrség, a NAV, a Magyar Honvédség és az Országos Mentőszolgálat sportolói - küzdenek meg egymással különböző stílusban (k-1, WKF karate, kyokushin karate, grappling, judo).


Peter Aerts, Semmy Shilt, Ernesto Hoost után idén a rendezvény díszvendége a többszörös thai-boksz világbajnok, a belorusz küzdősport legenda, Alexey Ignashov (a „Vörös Skorpió”) lesz, aki a versenyt megelőzően az indulók felkészülését egy közös tréninggel is segíti a TEK tornatermében.


A TEK küzdősportgála selejtezői reggel 9.00-kor, a döntők 17.00-kor kezdődnek, melyek között látványos harcművészeti bemutatók szórakoztatják a közönséget.  Elfogadta a TEK meghívását az orosz speciális alakulat, az Alfa csoport is. Az orosz terrorelhárítók is érdekes rendvédelmi közelharc bemutatóval készülnek.






A post shared by ellenfelem.hu (@ellenfelemhu) on





K-1-es szabályrendszerben ismét csatába indul Benedek Zsolt, a napot pedig egy „presztízs-fight” zárja a ringben. Nem más lép kötelek közé, mint a Kickbox VB-n is remekelő profi K-1 világbajnokunk, Görbics Gábor, akinek ukrán ellenféllel szemben szurkolhat majd a hazai közönség!


A gála, illetve a verseny mindenki számára nyitott, sőt, az egész család számára kikapcsolódást nyújtó szombati program lesz, a nap folyamán küzdősportokkal kapcsolatos kiállítás és vásár is várja az érdeklődőket. A rendezvényre a belépés idén is ingyenes, a látogatók adományaikkal a Bethesda Gyermekkórházat támogathatják.


A gála keretében a szervezők sihan Antal Jánosra, a magyar karate egyik meghonosítójára, alapító nagymesterére emlékeznek, aki idén februárban hunyt el, életének 79. évében, hosszú, súlyos betegség után.



Várható lesz a telt ház, így nem árt idejében érkezni!

A BUDO- és Küzdősport-gála időpontja: 2017. november 18. (szombat). Helyszíne: BOK Sportcsarnok (volt SYMA csarnok) – Budapest XIV., Dózsa György út 1.



Program


Megnyitó 9:00 órától
Selejtezők 10:00 órától
Döntők és bemutatók 17:00 órától


A verseny hazai díszvendégei:


Biró György     4 Dan, Shotokan karate
Furkó Kálmán 7 Dan, a Kyokushin karate hazai meghonosítója, nyá. h. ezredes
Gyebnár Ferenc 7 Dan, Judo
Kecskés Sándor 5 Dan, a Shotokan karate hazai meghonosítója
Kelemen István 10 Dan, a Kelemen-ryu Ju Jitsu alapítója
Rehák György a Thai-box hazai meghonosítója
Vadadi Kornél 1 Dan, a Magyar Kendo, Iaido és Jodo Szövetség alapító tagja


TEK BUDO- és Küzdősportgála 2017 plakát

/A hivatalos sajtóanyagok alapján összeállította az ellenfelem.hu/