Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokság Jászberényben

Jászberény ad otthont idén is Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokságnak, melyre november 4-én kerül sor.

[caption id="attachment_16342" align="aligncenter" width="504"] fotó: Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség[/caption]

Jászberényben gyűlnek össze idén is a versenyzők a hazai sport ju-jitsu legkiemelkedőbb versenyére, a Magyar Bajnokságra.


Íme a jujitsusport.hu-n is megtalálható versenykiírás:


Sok szeretettel köszöntünk mindenkit a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség és a Jászsági Harcművészeti Akadémia nevében.


Folytatva az immár nagy hagyományokkal rendelkező sorozatot, az 1998-ban elkezdett sport-jitsu versenyek tradíciójához híven, 2017-ben ismét Jászberény ad otthont a ju-jitsu sport legfőbb megmérettetésének, a Magyar Bajnokságnak.


Külön jelentőséget ad a versenynek, hogy a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség az egyetlen szervezet, mely jogosult a sportág képviseletére országos és nemzetközi szinten. A jelenlegi Magyar Bajnokság a XV. a versenyek sorában. 


Mivel szakszövetségünk teljes jogú tagja a ju-jitsu sport nemzetközi szervezetének, a JJIF-nek, így a magyar bajnokok teljesítményét már nemzetközi szinten is regisztrálják.
Szakszövetségünk jogosult a nemzeti válogatott keret kialakítására, melynek köszönhetően a jelenlegi bajnokság egyúttal pontszerzésre is lehetőséget ad a kvalifikációs versenyek sorozatában, a szakszövetségi tagsággal rendelkező versenyzők és klubok részére.


A verseny megrendezésére a hagyományoktól eltérően nem nyílt rendszerben kerül sor. Kizárólag szakszövetségi tagsággal rendelkező versenyzők nevezhetnek a versenyre.
A versenyre azonban nevezhet bármely tagszervezetünk versenyzője. Az idei évben bevezetett rangsorpont rendszer zökkenőmentes átvezetése érdekében, a MSJJSZ Elnöksége úgy döntött, hogy a november 4-én, Jászberényben rendezendő Magyar Bajnokságon elindulhatnak azok a versenyzők is, akik nem rendelkeznek rangsorponttal.


A versenyen rangsorpontok szerezhetők a Fighting System, Ne Waza System, Duo System és Duo Show System versenyszámokban. 


Nem csupán a versenyzőket, hanem a sport iránt érdeklődő nézőket is szívesen várja a verseny rendezője a Jászsági Harcművészeti Akadémia. Kezdés 10 órától, a helyszín pedig a Bercsényi úti Sportcsarnok (5100 Jászberény, Bercsényi út 11.). További információk a fenti linkre vagy a Facebook eseményre kattintva.