W5 Kassa - Ízig-vérig show!

W5 Kassa - Ízig-vérig show!

W5 Kassa - Koczfán János, Rehák György, Vojvoda György

Koczfán János A 112 kg-os cseh Viktor Pavlicek ellen igen szépen bekezdett. Súlyukat meghazudtoló tempóval igyekeztek mindketten rést találni a másik fedezékén. A pontatlan, csapkodó, többször kapaszkodó Pavliceket nagyon felmagasztalták, teljesen érthetetlen módon.


A 112kg-os Pavlicek nem egyszer ráaggatta magát Koczfánra, a kötélhez nyomta és ráfeküdt. A két menet közötti szünetben ülve lihegő cseh harcost a kommentátor frissebbnek látta Janinál, aki állva várta a a folytatást... A kommentár végig nagyon elfogult volt a cseh irányába és egy meccsnél se látták ennyire félre a történéseket. Szerencsére hiába, mert megosztott pontozással, de nyert Koczfán János! Janit rögtön a gála másnapján el is kaptuk újabb pár kérdésre!


ellenfelem.hu: - Szia János! Hogy láttad belülről a meccset? Mi zavart leginkább az ellenfeledben, stílusában?


Koczfán János: - Félelmetesen erős volt, de nekimentem. Ahogy láttam, nem ízlett neki. Szerintem eléggé szétesett fejben. A második menetben volt egy holtpont, de túlestem rajta, aztán már jobb volt. Sikerült pár térdest is bevinnem és az erejéből is elvettünk. A sok kapaszkodás nagyon zavart. Egyszer annyira rányomott a kötelekre, hogy a derekam is roppant egyet.


Ami furcsa volt még, hogy elkapott egy rúgást és felborított. Ekkorra már annyi volt a számláján, hogy ezért a további szabálytalanságért már inteniük kellett volna és pontot vonni, de ez nem történt meg.


e: - Összességében milyen élmény volt a w5 gáláján szerepelni?


KJ: - Fantasztikus érzés volt ott lenni. Nyugodtan mondhatom, hogy életem legprofibb gálája volt. Pedig voltam már Bécsben, Szlovákiában és pár helyen, de ez mindent vitt. Nagyon sok ember munkája és nem kevés pénz volt benne. Ez látszott is az egészen.


e: - Tartogat még valamit az év számodra? Láthatunk még valahol esetleg?


KJ: - December 23-án Ózdon lesz egy gála elvileg. Eredetileg egy négyes torna volt kiírva, de nem biztos, hogy az lesz belőle. Lehet, hogy marad a superfight egy helyi, ózdi srác ellen.


A streammel akadtak gondok és a kommentátor igencsak furcsa volt helyenként, de ismét egy minőségi gálát rakott össze a W5! Várjuk a következőt és további magyar harcosok feltűnését!



A W5 Kassa (W5 European League 42: Fortune Favors the Brave) eredményei:

Ivan Bartek KO győzelem, 1. menet vs Dzenan Poturak
Markus Ehrenhofer egyhangú pontozásos győzelem vs Donát Horník
Koczfán János megosztott pontozásos győzelem vs Viktor Pavlicek
Milan Pales egyhangú pontozásos győzelem vs Stas Kazansev


W5 váltósúlyú címmeccs:
Daniel Gallardo megosztott pontozásos győzelem vs Andrej Kedves


Omari Boyd megosztott pontozásos győzelem vs Bruno Nincevic


A W5 félnehézsúlyú Európa-bajnoki övéért:


Ondrej Hutnik 4. menetes TKO győzelem vs Miran Fabjan