Küzdősportok találkozása Szegeden

Aki szereti a küzdősportokat, az hétvégén Szegeden igazi csemegére számíthat!

[caption id="attachment_14607" align="aligncenter" width="504"] Fotó: HMMAF[/caption]

Már-már hagyományosnak mondható közös fordulót tart a Global Grappling és a HMMAF a hétvégén Szegeden a Városi Sportcsarnokban.


Tatamin, ringben és ketrecben mérhetik össze tudásukat a versenyzők a G4 Grappling Liga és a Kárpáti Sport Amatőr MMA Magyar Bajnokság szegedi fordulóiban.


A G4 Grappling Liga aktuális évadának 3. fordulójában a versenykiírásban megtalálható összes szabályrendszer felvonul majd. Így lesz Gi, NoGi, Combat és Cage Grappling, Kesztyűs Küzdelem, Kesztyűs Expert és Gi Open. A versenykiírás és további információk a verseny hivatalos honlapján IDE kattintva érhető el.


A Kárpáti Sport Amatőr MMA Magyar Bajnokság második fordulójára is lehet még nevezni szerda éjfélig. A szükséges dokumentumokért és a nevezési lapokkal kapcsolatban a HMMAF hivatalos Facebook oldalán. Fontos, hogy a Magyar Bajnokságban csak regisztrált versenyengedéllyel rendelkező sportolók vehetnek részt! Minden további információ a kiírásban!



A regisztráció, mérlegelés és az orvosi vizsgálat egységesen 8 órától kezdődik majd. Érdemes időben érkezni majd, hiszen minden évben nagyon magas a nevezési szám Szegeden! A megnyitó és verseny kezdete 10 órától várható!