Egy harcos anatómiája - Az X-faktor

Egy új mini-dokumentumfilm sorozatból a harcosok és a küzdelem egy másik szemszögből mutatkoznak meg. Hiszen zord külső és a sok vér mögött mindig egy ember lapul, aki valahogy eljutott oda, hogy kiváló és minden helyzetben profi harcos legyen.

[caption id="attachment_18029" align="aligncenter" width="502"] fotó: ONX Sports[/caption]

A sorozat első része "Az X-faktor" címet kapta, és nyitásként a legendás edző, Trevor Wittman főszereplésével forgott a kamera.

Trevor, aki ökölvívó karrierje befejeztével edzőnek állt, számtalan UFC bajnok mögött felfedezhető a ketrec mellett. Saját terme, a Grudge Training Center után - az edzősködés mellett- felszerelések gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. Ebből is kaphatunk ízelítőt az első részt megtekintve. Megtudhatjuk, hogy miben más az általa gyártott kesztyű a többinél, és mitől is jó egy bokszkesztyű.


Feltűnik Rashad Evans is, aki Wittmant saját otthonában látogat meg, és mondja el véleményét az ONX kesztyűjéről. Szó esik természetesen a harcosok és edzők kapcsolatáról, a mérkőzés előtti időszakról, de a stáb ellátogatott egy edzésre is.


A hasznos információk mellett nem lett túl "szárazan" szakmai a beszélgetés, a remek vágásnak köszönhetően a szimpla küzdősport-rajongók is élvezhetik a majdnem 20 perces epizódot! Íme tehát az "Egy harcos anatómiája":


https://youtu.be/HRoch-PgbjU