Kron Gracie - Múló pillanat mini-doku

Triatlonok, boksz, MMA meccsek Japánban, túrák Hawaii hegyei között és némi gördeszkázás a strandon. Kron Gracie tudja, hogy kell élni!

Kron Gracie Glimpse of Then lead

Kron Gracie az edzést édesapjának köszönhetően igen korán elkezdte. Még csecsemő korában Rickson gyakran böködte ujjaival a hasát, hogy amikor Kron elkapja ő erővel elhúzza azt, így erősítve fogásán.


Pár év azóta eltelt, Kron eredményei pedig magukért beszélnek. Bjj-t tanít, sparringol, MMA edzéseket csinál és mivel szereti a természetet, így gyakran fut, biciklizik, úszik. Mivel Kron főleg a saját testsúlyos gyakorlatokra esküszik, így bemelegítése is ilyen gyakorlatokból épül fel.


A lentebbi mini-dokuban - mely már nem az első, amit Kron közzétett - nem sok jitsu-t láthatunk, de ez valószínűleg inkább csak a szerkesztésnek tudható be. Nem valószínű, hogy az egyik legismertebb, legeredményesebb fiatal Gracie ne gyakorolna. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy a bjj egy szín, egy árnyalat pusztán a jelenlegi palettán, melyen a fentebb említettek tevékenységek mind szerepelnek.


Kalifornia, Tokió, Hawaii mind feltűnnek a videóban, mely Kron mozgalmas, utazásokkal teli életébe enged egy pár perces, hangulatos betekintést. Meg kell vallani, nagyon jóra sikerült!


Csak a videó vége felé szólal meg, hogy némi bölcsességet hagyjon a nézőkre:




"Az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy képesek legyünk az igazi intuícióinkat, azt, hogy hogy érezzük magunkat és miként gondolkodunk összehozni azzal, amit csinálunk és amilyennek mutatjuk magunkat. Úgy gondolom, ez egy olyan harc, melyet mindnyájan folyamatosan vívunk."



https://youtu.be/p5AauV1mXkU