Heti összefoglaló (148.)

Eltelt a nyár, a pihenés és a fesztiválok időszaka. A termek újra megtelnek és indul a versenyszezon. Visszaáll portálunkon is a megszokott menetrend és változatosság! Nézzük, hogy mivel találkozhattatok az elmúlt napokban oldalunkat böngészve! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn egy jótékonysági brazil jiu-jitsu szemináriumot ajánlottuk a figyelmetekben, mellyel a ZR Team tagjai kórházban lévő társukat szeretnék támogatni!


Kedden írtuk, hogy ősszel is várjuk a csapatok jelentkezését, hiszen továbbra is van lehetőség bemutatkozásra honlapunkon. Este olvashattátok, hogy Király István edző komoly kitüntetésben részesült a közelmúltban.


Szerdán a hétvége egyik sporteseményét, az ősz első gáláját, a Fight Arenát és a párosításokat mutattuk be. A székesfehérvári Alba Regia Sportcsarnokban 16 mérkőzést rendeztek szombaton.

Csütörtökön a Felix Promotion soron következő gálájáról hoztunk egy hírt, ahol Bacskai Balázst újra ringben láthatjuk a jövő héten Várpalotán!


Pénteken Etelaky Lajossal készített interjúnkkal találkozhattatok, aki szintén ringbe lépett Székesfehérváron.


Szombaton jó hírrel indítottuk a hétvégét. A szkopjei kick-box Európa-bajnokságon már 12 arany fölött jár a csapat, és még nem volt vége a versenynek. A Magyar Kempo Szövetség harcosai a hétvégét Svédországban töltik, a Nordic Open Championshipen.


Vasárnap egy mini-dokumentumfilmet tekintettünk meg a legendás Lumpinee Stadionról, ahol a világ legjobb harcosai léptek a kötelek közé!


 

Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség