Fight Cup XII. - Magyar eredmények

Ahogy honlapunkon pénteken olvashattátok, több magyar versenyzői is érdekelt volt a szombaton Graz-ban rendezett Fight Cup XII.


A gála második mérkőzését vívta grappling szabályrendszerben a győri Horváth Lajos, aki Arbi Kilaev-vel gurult. A mérkőzést végül Lajos egy lábfeszítéssel húzta be. Zsebben volt az első magyar győzelem.


A folytatásban MMA szabályrendszerben a felvidéki, ám Linz-ben pallérozódó Horváth Benjámin és a Vámosi Márk összecsapásában voltunk érdekeltek. A junior Magyar bajnok Vámosi jól ügyesen küzdött a K-1 mérkőzésekben már  nagy rutint szerző Horváthtal szemben, de a Happy Fight harcosa egy karfeszítéssel kopogtatta őt.


Csontos Dávidon volt a sor, ő a szintén rutinos Sulejman Soltachanov-val küzdött. Ez a mérkőzés az első menet végén Soltachanov TKO győzelmével zárult.


Stétz Dániel következett, ugyancsak amatőr MMA szabályrendszerben. Nehézsúlyban Diaman Visenjak-kal kemény csatát vívott egészen a harmadik menetig, amikor Dani egy guillotine fojtással feladásra kényszerítette az osztrákok versenyzőjét. Ezzel megszerezte a második magyar győzelmet az estén.


Imre Norbert és Mario Kainz összecsapását az osztrák nyerte megosztott pontozással.


Már csak Nagy Attila volt hátra a mieink közül. Florian Aberger-gel szemben lépett ringbe a győri harcos. Ennek a mérkőzésnek Attila orrtörése miatt idő előtt lett vége. Ezúton is jobbulást kívánunk neki!


 Képek a gáláról a HMMAF Facebook oldalán.