Conor McGregor - Az egész egy álom volt

Conor McGregor! Hogyan ért a csúcsra egy egyszerű ír srác, aki hol munkanélküli segélyen, hol segédmunkásként tengette életét, kapaszkodva álmaiba? Nézzük!

Conor McGregor


Az alábbi rövid, ám rendkívül szuggesztív videó a kezdetektől mutatja, miként álmodott magának egy fényesebb jövőt a hol munkanélküli segélyen, hol egy vízvezeték szerelő segédjeként tengődő, 4-1 profi mérlegű fiatal ír harcos, Conor McGregor. Ha ez nem motivál, akkor valószínűleg semmi sem fog!


Bár McGregor még igen csak a pályája elején volt, senki sem ismerte, ő már ekkor hitt benne és állította: "kétség sem férhet hozzá, az UFC-ben fogtok látni!". Csak erről álmodott, csak erre gondolt napi 2-3 edzés mellett és nem volt semmilyen más ötlete vagy B terve. Teljesen biztos volt benne, hogy a csúcsra ér.


"Egyszer lent, máskor fent - a küzdősportban igen gyakori ez a hullámvasút." - halljuk McGregortól. "Sokszor ejti meg az ember magával azt a bizonyos párbeszédet: akarom csinálni? Vagy nem akarom? Azt hiszem, nem akarom csinálni. Lehet, hogy ez nem nekem való."


"Hátraléptem egyet és tulajdonképpen hátat fordítottam a sportnak. Aztán csöngött a telefon. Nem veszem fel, mert egy meccs miatt hívnak. De csak csöngött. Azt mondtam hát, hogy felveszem..."


"Mit szólnál egy bemutatkozó meccshez az UFC-ben, 9 hét múlva, Svédországban?"


"Tudjátok, van akinek másfelé visz az útja, de nekem ez a végzetem. Mindent beleadok, amim csak van."


És az álmokból, a vízióból valóság lett végül.


https://youtu.be/PJHxzPTELwE