Heti összefoglaló (118.)

Megkezdtük tehát a 2017-es évet. A küzdősport még a megérdemelt "téli szünetét" tölti, de mi továbbra is gőzerővel dolgozunk a háttérben, hogy idén is egyre színvonalasabb tartalmakkal szolgáljunk ki Titeket. Nézzük, hogy miről is volt szó az első héten. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn Rose Namajunas saját készítésű dokumentumfilm-sorozatának 6. epizódját néztük meg.


Kedden már megkezdtük az ünnep alatt felszedett kilók ledolgozását, a hasizom megerősítésével. Kron Gracie is előállt egy sorozattal, amiben felkészülését követhetjük végig az év végén lezajlott Rizin gálára. Ennek első részét mutattuk meg este.



Szerdán jött a hír, hogy visszavonult a legismertebb horvát zsaru, Mirko "CroCop" Filipovic! Elmondása szerint bemutató mérkőzést még vállal majd, ha a térde teljesen meggyógyul. Ennek alkalmából vetettünk egy pillantást pályafutására.


Csütörtökön a tavalyi év legszebb MMA kiütéseit futottuk át. Volt miből válogatni. Már előre tekintve, szemezgettünk a nagy kickbox szervezetek 2017-re tervezett gáláiból. Izgalmas év előtt állunk.


Pénteken felhívtuk rá a figyelmeteket, hogy már várják a versenyzők nevezéseit a Harcosok Klubja szervezői a februárban megrendezésre kerülő következő gálára. A budapesti rendezvény a Mester Viadala 4-es torna köré épül majd.


Szombaton Harcsa Norbert szólt meg az M4 Sport műsorában az edzőváltásról és az idei tervekről. Felelevenítettünk egy legendás mérkőzést is a Pride 21-ről, a Frye vs Takayama párosítást!



Vasárnap ismét bemutattuk a már itthon is elérhető módszert, a sporthipnózist.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség