Harcsa Norbert - Lenyugodva, újult erővel a cím felé

Harcsa Norbert neve az elmúlt hetekben számtalanszor felmerült Erdei Zsolttal való szakmai munkájának felbontása kapcsán. Norbi most az M4 Sport műsorában Kokóval beszélgetett az esetről.

[caption id="attachment_15500" align="aligncenter" width="503"] fotó: Felix Promotion[/caption]

A Felix Promotion középsúlyú versenyzője, Harcsa Norbert (7-0) megszakította a szakmai munkát a Világbajnok Erdei Zsolttal, és vissza korábbi edzőjéhez, Lukács Adorjánhoz.


"Jogosnak érzem Harcsa döntését, azzal viszont nem értek egyet, hogy nagyok lettek volna az elvárásaim amiatt, hogy nagy bokszoló voltam. Azért voltam eredményes, mert megcsináltam, amit az edzőim elvártak tőlem. Lehet, hogy az én stílusom valóban nem feküdt Norbinak. Valóban nem szoktam dicsérni, mert akkor sablonossá válik. Akkor dicsérek, ha annak tényleg ott van a helye. Engem sem dicsértek állandóan. Edzeni kell és akkor jönnek az eredmények" - nyilatkozta Madár.


Erdei után most Harcsa Norbi is megszólalt a témában. Kovács István vendégeként az M4 Sport műsorában beszélt arról, hogy tisztázták korábbi nézeteltérésüket Lukács Adorjánnal, és megegyeztek abban, hogy ismét együtt készülnek fel a mérkőzésekre. Madárral történő szakmai elválásról annyit mondott, hogy neki nem feküdt az a stílus, amit Erdei próbált neki tanítani, és ez a szorítóban nyújtott teljesítményén is meglátszott.


Szóba került még egy másik nézeteltérés is, ami Harcsa és Pintye Szabolcs közt áll fent. Ennek okairól is többet megtudhatunk a videóban.


Természetesen a közeljövő terveiről is szót ejtettek a beszélgetés során. A teljes interjú ITT tekinthető meg.