Conor McGregor vs. Floyd Mayweather augusztusban

Hónapok óta lóg a levegőben, és most végre megszületett a várva várt bejelentés. Létrejön a Conor McGregor vs. Floyd Mayweather összecsapás!


Conor McGregor - Floyd Mayweather után- az utóbbi évek egyik legmegosztóbb sport-személyisége. Az MMA világából eddig soha nem látott magasságokba emelkedett népszerűségével (és bankszámlájával). Ha választani lehetett volna egy álom-összecsapást, akkor a szavazatok nagy többségében a rajongók ennek a két embernek a nevét írták volna fel. És most úgy tűnik, hogy nem kell sokáig várni...


Egészen augusztusig, amikor is a Las Vegas-i MGM Grand Arénában egymásnak feszül az MMA és az ökölvívás fenegyereke. Az első becslések szerint anyagilag egyik fél sem jár majd rosszul, 100 millió dollárról szólnak a hírek. Természetesen fejenként.


A mega-összecsapásra augusztus 26-án kerül majd sor, világszerte a Showtime juttatja majd el a nézők millióihoz. A mérkőzés körüli felhajtás pedig ezennel kezdetét is vette!


Apró érdekesség még a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy Floyd Mayweather-nek egy győzelemre van már csak szüksége ahhoz, hogy felülmúlja a legendás Rocky Marciano (49-0) rekordját!