Harcosok Klubja 28 - Fábián Kristóf

Rohamosan közelít a Harcosok Klubja 28! A főmeccs párosításának egyik tagja, Elszaszer Dávid már megszólalt korábbi interjúnkban, most pedig Fábián Kristóf szavai következnek!

Fábián Kristóf


ellenfelem.hu: - Szia Kristóf! Mesélnél egy kicsit az olvasóknak arról, mi minden történt, mióta legutóbb beszéltünk?


Fábián Kristóf: - Sziasztok! Áprilisban beszéltünk utoljára a szlovák meccsem után. Azóta is folyamatosan edzésben vagyok.


e: - Mióta tudtál a mérkőzésről, mikor kezdtél el készülni specifikusabban Elszaszer Dávid erősségeire és az esetleges résekre a pajzson?


FK: - Három-négy héttel ezelőtt realizálódott ez a párosítás. Természetesen megnéztem Dávid legutóbbi meccseit, de a felkészülésem technikai részén nem igazán változtattam, inkább az erőnléti edzéseimen iktattam be új dolgokat ebben a felkészülésben.


e: - Említetted korábban is, hogy főként a K-1-re szándékozol koncentrálni most. Mennyire átmeneti ez? Vagy praktikus okai vannak és láthatunk még azért muay thai szabályrendszerben is kötelek közé lépni valamikor?


FK: - Nem zárkózom el tőle hisz imádom a muay thai szabályrendszerét is, de most a K-1-re koncentrálok kicsit.


e: - Elszaszer Dávid személyében egy kickboxban igen otthonosan mozgó, rutinos, szintén fiatal és nagyon motivált harcos következő ellenfeled. Hogy látod, mit vársz a meccstől?


FK: - Dávid egy jó sportoló és kellemetlen ellenfél stílusa és a hosszabb ütő-rugó távja miatt, de nekem is van egy két dolog a tarsolyomban. :))


e: - Hogy sikerült az átállás a másik szabályrendszerre? Mennyire szoktad meg, hogy mit szabad és mit nem? Nem hiányoznak bizonyos, a muay thai-ban megszokott fegyverek?


FK: - Nyilván egy kis idő kell, hogy átálljon az ember két meccs között de úgy gondolom hogy egy versenyzőnek ezt meg kell tudni oldani.


e: - Kivel készülsz leginkább a meccsre? Van valaki, aki esetleg hatásosan tudja emulálni, amit Dávid csinál, ill. hasonló magassággal és végtag-hosszúsággal bír?


FK: - Jászka Krisztián, Spéth Norbi és a többi klubtársam végig segítik a felkészülésemet, ill. tudtam egy két hasonlóan magas sráccal bunyózni. Norbinál kellemetlenebb sparring partnert pedig nehéz lenne szerezni! :D


Köszönjük, hogy időt szakítottál ránk és további sérülésmentes készülést kívánunk!