Artur Kyshenko ismét Magyarországra látogat!

Edzőtábor! Artur Kyshenko ismét Magyarországra látogat és összesen négy szemináriumot tart majd!


A Fit Club - Thai Box Akadémia és a Yokkao jóvoltából a muay thai ill. K1 sportok rajongói, ill. ezen sportokat űző harcosok ismét egy nagyszerű edzőtáborral csiszolhatják tovább "fegyvereiket"! Nem mások lesznek ebben segítségükre, mint az ilyen célból hazánkba másodszor ellátogató Artur Kyshenko és a többszörös magyar- és Európa bajnok Szikora István, akinek egyedüli európaiként sikerült egykor a két profi világbajnokkal, Mike Tysonnal és Lennox Lewissal is megmérkőznie.


A muay thai világbajnok, K-1 és Kunlun Fight győztes, mindkét sportág technikáiban igen jártas ukrán Artur Kyshenko sem szorul már túl sok bemutatásra, hiszen a 2015-ös -80kg-os Kunlun torna győztes, többszörös IFMA bajnok ukrán harcost 2015-ben már egyszer elhozták kis hazánkba. Izgalmas stílusa, tudása, parázs meccsei jól ismertek a hazai küzdősport-rajongók és sportolók előtt. Olyan skalpokat gyűjtött be az évek során vívott meccsein, mint Mike Zambidisé, Andy Souweré, Gago Dragoé, Nieky Holzkené, de Yodsanklai, Yuri Bessmertny és Murthel Groenhart ellen is nyerni tudott.


Aki részt vett 2015-ben Artur Kyshenko szemináriumán, az megtapasztalhatta, milyen tudatosan felépített edzéseket tartott, melybe beépítette a holland Mike’s gym-ben tanult kombinációs gyakorlatokat is (ahol többek között Gokhan Saki és Badr Hari volt az edzőpartnere). Idén már több szép, a Kunlun Fight gáláin behúzott győzelmen van túl és mire ideér, egy újabb, friss meccs is lesz a háta mögött. Talán ezúttal valami klasszikus magyaros ételre is sikerül rábeszélni, amire 2015-ben - mivel közelgő meccsére fogyasztott - nem lehetett.


Az idei edzőtábor tehát a következőképpen fog kinézni:


- Június 28-án és 29-én délelőtt a Thai Box Akadémia edzői tartanak edzést, délután Szikora István, vagy ahogy még sokan ismerik: Bunyós Pityu fogja a kéztechnikákat csiszolni.


- Június 29-én és július 1-én pedig Arthur Kyshenko fog összesen négy szemináriumot tartani!


Elővételes jegyek 2017. június 16.-ig vásárolhatóak! A férőhelyek száma korlátozott, a helyszíni jegyvásárlást nem tudják garantálni! Ha nem szeretnél lemaradni a szemináriumról, az elővétel mindenképp egy javasolt opció!


Helyszín: Fit Club – Thai Box Akadémia
1145. Budapest, Szugló utca 57.
http://www.thaiboxakademia.hu


A kapcsolódó Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/842815419205777/?fref=ts



Bővebb infók, jegyvásárlás: https://goo.gl/lZJ8ZJ