Habash Antoine Monte Carloban lép kötelek közé!

Habash Antoine többszörös Világ, Európa és Magyar Bajnok Thai Box versenyzőnk június 30-án Monacoban lép kötelek közé a WAKO Pro Világbajnoki övéért!

Habash Antoine


Habash Antoine Június 30-án, pénteken a Stade Louis II sportkomplexum részét képező Gaston Médecin csarnokban lép kötelek közé egy gálán, melyet a Monacói Kickbox Szövetség szervez. A rendezvény a "Monte-Carlo Fighting Trophy" névre hallgat és egy tervezett sorozat első etapja.


Az est programjában 12 világbajnok lesz majd látható, akik a terítékre kerülő négy profi WAKO övért, a II. Albert herceg kupáért és a Monte-Carlo Fighting Masters ill a Trophy övekért szállnak majd ringbe! Az izgalmak garantáltak, hiszen nem csak mindenféle súlycsoportot láthatnak majd a rajongók csatába indulni, de még egy női párosítás is gazdagítja a felhozatalt.


Ukrán, francia, litván, lengyel, azeri, olasz harcosok lesznek majd láthatóak a Magyarországot képviselő Habash Antoine mellett, aki a kétszeres WKN K-1 Európa-bajnok, full kontakt világkupa győztes, kétszeres WAKO és ISKA full kontakt Világbajnok, a GLORY ranglistáján a 6. helyen álló, Saenchai-val is megküzdő Eddy Nait-Slimani személyében ismét egy rangos, kemény ellenféllel szemben bizonyíthat.


https://youtu.be/8sJ4fq_K1RM

Az est programja:


Szuper-nehézsúly, Őfelsége II. Monacoi Albert kupáért
Roman KRYKLIA vs Fabrice Aurieng


WAKO Pro címmeccs
Sergej Maslobojev vs Stéphane Susperregui


WAKO Pro címmeccs, K-1 szabályok mellett
Habash Antoine vs Eddy Nait-Slimani


WAKO Pro címmeccs, K-1 szabályok mellett
Dawid Kaspersky vs Gregory Grossi


WAKO Pro címmeccs, K-1 szabályok mellett
Elshad Araskarov vs Giovanni Gross


Monte Carlo Fighting Masters öv
Chiara Vincis vs Mallaury Kalachnikoff