Szombaton összecsap Harcsa és Bacskai

Az utóbbi idők egyik legjobban várt hazai ökölvívó-összecsapását rendezik szombaton. Jön a Harcsa vs. Bacskai ütközet!


A Kalászi Sportcsarnokban rendezi hétvégén soron következő profi gáláját a Felix Promotion. Rácz Félix erre az estére egy igazán ütős párosítást hozott tető alá. Az utóbbi évek legeredményesebb amatőr ökölvívója, Bacskai Balázs csap össze Harcsa Norberttel.


A mérkőzésről nyilatkozó magyar edzők nyilatkozatai közt megtalálható az is, hogy esetleg Bacskai nagy fába vágta a fejszéjét azzal, hogy egy 10 menetes mérkőzésen debütál a profik táborában, de egyáltalán nem tartják esélytelennek a végső győzelemre. Elszántságán biztosan nem fog múlni.



A párosításhoz egy igazán minőségi beharangozó is készült:

https://www.facebook.com/bacskaibalazsofficial/videos/525989680858588/

Mindkét fél nagyon jól ismeri egymást, ezt elmondta Harcsa Norbert is. Szerinte Bacskai Balázs hátránya annyi lehet, hogy neki még nincs tapasztalata a 7-8 menetes mérkőzésekből.


„Úgy gondoltam, hogy valami pluszt kellene nyújtani amellett, hogy ő most profivá válik – válaszolta Rácz Félix az M4 Sport műsorában arra a kérdésre, hogy miért szervezte meg Bacskai Balázsnak a Harcsa Norbert elleni bokszmeccsét. – Szerintem ez a mérkőzés Benji számára is vízválasztó lesz, nem beszélve arról, hogy itt három hasonló képességű ökölvívó van egy súlycsoportban, ezért én is a legjobbat szeretném továbbvinni. A másik fontos dolog, hogy promóterként olyan mérkőzéseket szervezzek, amik érdekesek, kiegyenlítettek, és a közönség számára szórakoztatók.”


A szombati Felix Promotion gálát az M4 Sport 21:45-től élőben közvetíti majd! Jegyek a felixpromotion.com oldalon vásárolhatók!