A Harcosok Klubja 28 után - Fábián Kristóf

A Harcosok Klubja 28 tele volt izgalmas meccsekkel, Fábián Kristóf és Elszaszer Dávid viszont még ezekre, ill. az előttük nagy csatát vívó Gilányi Attila és ifj. Lévai László meccsre is rá tudott tenni egy lapáttal!

[caption id="attachment_17302" align="aligncenter" width="504"]Fábián Kristóf vs Elszaszer Dávid /fotó: yennivarga.com/[/caption]

Az eredmények ismertek - Fábián Kristóf egy nagyon szép győzelmet aratott a Szigetszentmiklós-Tököl SE ifjú tehetsége, Elszaszer Dávid felett, aki derekasan helyt állt a Vita Gym egyik legeredményesebb harcosa, a komoly tempót diktáló, agresszív, előre menetelős stílust képviselő miskolci bunyós ellen. Kristófot a meccsről, tapasztalatairól és a következő megmérettetéséről kérdeztük!


ellenfelem.hu: - Az első menet elég kiegyensúlyozottra sikerült, de a második eleje-közepe felé kezdett látszani, hogy a kezdeményezés egyre inkább hozzád kerül. Te hogy láttad, hogy érezted belülről?


Fábián Kristóf: - Valóban, az első menetben kevésbé éreztem a távolságot. Szokatlan volt Dávid stílusa, de aztán a másodiktól kezdtem ráerőltetni az én akaratomat.


e: - Egyre magabiztosabbá váltál és a második közepétől mintha egyenesen a finisért mentél volna. Ha nem akkor szólalt volna a gong, amikor, szerinted meglett volna?


FK: - A "mi lett volna, ha" kérdésre ugye mindig nehéz válaszolni, de éreztem a 3. menet vége felé, hogy rendesen megfogtam testen a köteleknél egy bal térddel. A bíró stop-ot kiáltott, először azt hittem számolás lesz, de volt egy pár másodperce kifújnia magát Dávidnak. Utána már kibekkelte a menet végét.


e: - Mikortól érezted biztosan, hogy megvan a meccs? Volt ilyen pillanat?


FK: - Az első szünetben úgymond "rászóltam" magamra hogy innentől nyomni kell, a második menetben pedig már éreztem hogy menni fog, amit én akarok.


e: - Viszonylag végig nagy sikered volt a kötelekhez tereléssel. Az elejétől fogva ez volt a stratégiád része vagy egyszerűen szeretsz így - a sarokba szorítva ellenfeled - dolgozni?


FK: - Szeretek végig előre dolgozni és nyomás alá helyezni a másikat, de most pláne ezt kellett tennem, hisz' Dávid kívülről megnehezítette a dolgom. Nehezen kiszámítható volt számomra és - főleg a meccs első felében - bátran dolgozott.


e: - Mi a következő lépés? Pihensz egy kicsit, élvezed a nyarat vagy formában maradsz és élesen tartva a fegyvereid készülsz valamire?


FK: - Ha minden igaz, még Július 1-én Dunaújvárosban meccselek egyet, utána viszont szeretnék egy kicsit pihenni, kikapcsolódni.


Köszönjük és gratulálunk még egyszer a szép győzelemhez!


https://www.youtube.com/watch?v=ZVm4oYIvVC8