A sikerek útján - Szendrei Rebeka

szendrei_rebeka_ellenfelem


Fiatal tehetségeket bemutató sorozatunk újabb részében ezúttal, hasonlóan a legutóbbihoz, egy hölgyet, az Esztergom-Kertvárosi Kempo Karate Klub versenyzőjét, a 3 kyu-s senpa-it, Szendrei Rebekát van szerencsénk bemutatni nektek.


e: - Mikor és hogy kerültél kapcsolatban a küzdősportokkal és a kempoval?


SZR: - Először csak kíváncsiságból, hobbiból kezdtem el ezt a sportot-harcművészetet, majd megtetszett a versenyzés és azóta, ahol lehet, megmérettetem magamat a versenyeken.


e: - Milyen versenyeken szerepeltél eddig, mik a főbb eredményeid eddig a sportban?


SZR: - Többször szerepeltem kempo és kick-box világ és európa bajnokságokon és világkupákon, ahol kor és súlycsoportomban általában nyerni tudtam.  Tavaly az IKF Kempo Világbajokságon full contanct junior kategóriában első helyen végeztem, a WAKO Kick box junior világbajnokságon pedig K1-ben második lettem. A WAKO és a WKF kick box világkupáját is megnyertem K1 kategóriában.


e: - Mik a tervek 2015-re, lesz esetleg meccsed a Fight Night Hungary gála előtt is?


SZR: - Az idei évben február 6-ára meghívást kaptam a németországi Fürth-be, egy profi K1 mérkőzésre Patrizia Gibeli olasz bunyós ellen. Edzőmmel Pokorni Gáborral kielemeztük ellenfelem stílusát, és december óta heti 8 edzéssel speciálisan készülünk a meccsre.


Senpai-Szendrei-Rebeka-2-ellenfelem

e: - Hogy épülnek fel az edzések? Elárulhatsz valamit erről esetleg nekünk?


SZR: - Két erőnléti edzésről, egy pau-s edzésről, egy zsákoló edzésről és négy technikai illetve küzdelmi edzésről van szó.


e: - Lehet, hogy korai még így előre szaladni, de mi lesz március, a Fight Night Hungary után?


SZR: - Idén még több nagy amatőr verseny is vár rám: április végén indulok Törökországban a kempo világbajnokságon, novemberben a WKF kick box szövetség európa bajnokságán, kempo és kick-box világkupákon. Profiban ugye ott lesz a március 29-re kiírt budapesti Fight Night gála, ahol K1-ben mérkőzöm Balajti Bia ellen, de természetesen a további profi mérkőzésekre történő felkéréseket is vállalom.


Mi pedig további sok sikert kívánunk Rebekának, melyekről természetesen szeretnénk beszámolni majd oldalunkon!