Heti összefoglaló


Nem maradt ez a hét sem események nélkül, sőt! Bár még csak év eleje van, az ellenfelem.hu szerkesztősége ezúttal is - örömteli módon - számtalan történésről adhat hírt. Következzen szokásos heti összefoglalónk!


Amint arról hétfőn hírt adtunk a Grizzly Grappling Team jóvoltából, a 'Köztünk élnek' program keretében hallássérült gyerekek ismerkedhettek meg a grappling sporttal.


10252118_765319270207865_4390544720376487447_n


Ezen a napon olvashattátok oldalunkon az Nnadi Kristóffal készített interjúnkat, melyben életében először mesél a nagyobb nyilvánosság előtt arról, miként is adott le a küzdősport segítségével 45kg-ot. Példa-értékű történet!


Kedden mutattuk meg nektek a Fight Night Hungary soron következő gálájának felhozatalát. Nagyszerű párosítások, parázs meccsek ígérete!


Csapatbemutatónkban ezen a keddi napon a Küzdő SE-vel ismerkedhettetek meg. Junior, európa- ill. világbajnoki címek, IFMA ezüst, felnőtt Európa bajnoki győzelem és még sorolhatnánk!


KudzoSE-logo2-ellenfelem


Szerdán aztán beszámoltunk Nektek a Global Grappling Kongresszusról és szakértőnknek köszönhetően a sportpszichológia témakörében is újabb hasznos írást adhattunk közre!


Január 22-én, csütörtökön volt a Foreman - Frazier összecsapás 42. évfordulója, melynek kapcsán egy rövid kis írással kedveskedtünk Nektek és cikkünkben a nem túl hosszúra sikerült mérkőzés videóját is megtekinthetitek!


A tavalyi esztendőben ismét előrelépett a Ferobox Event, hiszen hat kiválóan megszervezett eseményt mutatott be a nagyközönségnek. Erről is szót ejtettünk ezen a napon.

Pénteken láthattátok az Olimp Sport TV által a ReGym-ben felvett anyagot, melyben Rehák György mesél a múltról, kezdezekről, versenyekről, de a jelenbe is betekinthést nyerhettek az edzésekbe történő rövidebb kis bepillantások által és a tervekről is hallhattok, hiszen Habash Antoine hamarosan újabb címért száll majd ringbe!

szmolka-niki-ibjjf-bajnok-ellenfelem

De ezen a napon számolhattunk be Nektek arról is, hogy Szmolka Nikoletta a portugáliai IBJJF bajnokságon Európa-bajnok lett!

Szintén Pénteken mutattuk be Nektek Szendrei Rebekát, az Esztergom-Kertvárosi Kempo Karate Klub versenyzőjét, aki február 6-án egy profi K1 mérkőzésre utazik ki Németországba, de a március végi Fight Night Hungary gálán is láthatjuk majd, méghozzá Balajti Bia ellenében!

Szombaton folytattuk a nagyszerű hírek közlését, hiszen Mihályfi Ákos, a Pápai Roninok Gracie Barra versenyzőjének beszámolóját olvashattátok, aki szintén éremmel tért haza a portugáliai IBJJF bajnokságról!


Könyvajánlónk újabb darabja, mely ezúttal Sam Sheridan 'A harcos szíve' c. könyve, igen nagy visszhangra talált köztetek. Sokakat érdekelt, páran már olvastátok is. Aki nem, annak mindenképp ajánljuk!


battlerope-ellenfelem

Este közöltünk egy edzésmódszert, mely az MMA termek mélyéről indult világhódító útjára, ma pedig szinte mindenhol jelen van és használják: ez a battle ropes!


Ha ez mind nem lett volna elég, vasárnapra is maradt jó hírünk, hiszen ifj. Darányi Zsolt 3. profi mérkőzésén bizonyított és még Lennox Lewistől is kapott pár dicsérő szót!


A nagy bejelentés erre a hétre pedig a végére maradt: Jóni Zsolt és Dudok Károly aláírták április 11-i mérkőzésük szerződését, így a legközelebbi Harcosok Klubja Versenysorozat gáláján láthatjuk majd összecsapásukat!