Habash Antoine és Balajti Bianka Franciaországra készül

WKNFranceHabashSlimani


Amint arról korábban hírt adtunk, a REGYM két kiválósága, Habash Antoine és Balajti Bianka február 7-re a franciaországi, Pernes les Fontaines-i gálára készülnek teljes erőbedobással, a jelek szerint a francia küzdősport-médiában pedig teljes mértékben tisztában vannak vele, hogy kicsoda Habash Antoine és mekkora veszélyt is jelent a címvédő Slimanira. Az alábbiakban a francia http://www.lesinfosdufight.com oldalon megjelent eredeti cikk fordítását olvashatjátok Győrffy Tamás jóvoltából.


"Habash Antoine-nak hívják, és Magyarországról érkezik. 3 legutóbbi győzelmének egyikét a veszedelmes lengyel Tomek Makowski ellen érte el. Alacsonyabb súlycsoportból jött fel, és Habash lesz Eddy Nait Slimani első kihívója, mióta utóbbi elnyerte az európai WKN K-1 bajnoki övet -64,400kg-ban.


Világos, hogy az ember igazi ellenfél, ahogy a franciák mondják: Makowski legyőzéséhez ember kell! A lengyel ugyanis valódi, félelmetes harcos, nehéz ellene dominálni. Eddy Nait Slimani-nak ez figyelmeztetés: Habash-al szemben minden hibáért keményen kell fizetni, és ez igazából jó hír. Franciaország kezd kifulladni, sok nemzetközi cím már csak a nevében az. Ha meg akarja őrizni az övét, a franciának az egész arzenált be kell vetnie, és ennek tudatában van! Megértette, hogy a bajnoki státuszt a ringben és azon kívül is el kell nyerni. Első címvédése lesz, és egyben teljes értékű próbatétel. A ProTeam Gbl versenyzője felfogta: ha a nagypályán akar játszani, akkor nagy csatákat kell vívni. Az eszközei megvannak hozzá, bár ehhez folytatnia kell tanulmányútját a magas szintű versenyzők között.


Bárhogyan alakuljon is, Habash Antoine úgy érkezik a Vaucluse-be, hogy az Európa-Bajnok övét hazaviszi magával. Ígéretes mérkőzés lesz, mivel Nait Slimani nem szívesen adja."


Az alábbiakban pedig a teljes fight card:

A WKN övért, 5 menetben, 64.4kg-ban
Edy SLIMANI (Franciaország) vs Antoine HABASH (Magyarország)

Négy fős torna keretében, 3 menetben, 61kg-ban összecsapnak majd
BALATJI Bianka  (Magyarország)
Lucie MUDROCHOVA (Csehország)
Amel DEHBI (Franciaország)
Siapo PAGE (Franciaország)

Egy nemzetközi összecsapás keretében, 3 menetben, 77kg-ban találkozik majd
Karim BENMANSOUR (Franciaország) vs Patrick TOTH (Szlovákia)

Az undercardon pedig helyi harcosok ütköznek meg:
CODRON vs MABEL
CERRI vs LEVRAT
IBANEZ vs MOCCI