Célba ért a jótékonysági árverésünk összege

A tegnapi napon pont került a Harcosok Klubja Versenysorozattal karöltve indított jótékonysági árverésünk végére!




[caption id="attachment_3467" align="aligncenter" width="700"]fót Bata Tamás, Kádas István és Kispál Balázs[/caption]

Ahogy már korábban többször is írtuk, 40 ezer forintért kelt el az árverésre bocsájtott dedikált Semmy Schilt kesztyű, melynek teljes bevételét a Károlyi István Gyermekközpont lakóinak ajánlottuk fel.


A tegnapi napon az összeg egy rövid látogatással egybekötve átadásra került az intézmény igazgatójának, Kádas István úrnak. Szerkesztőségünk sajnos nem tudott ott lenni, ezért az összeget  Bata Tamás, a Magyar Muaythai Szakszövetség főtitkára, és a Harcosok Klubja Versenysorozat főszervezője, Kispál Balázs nyújtotta át, akiknek Kádas igazgató úr hosszasan beszélt a Gyermekközpont mindennapjairól, és gondjairól. Óriási szükségük lenne egy kisbuszra, amivel a sérült, beteg gyerekeket  tudnák szállítani, emellett a tetőszerkezet és a közművek is felújításra várnak.




[caption id="attachment_3481" align="aligncenter" width="610"]Dietz Gusztáv és a kesztyűt megvásárló Sándor József. Dietz Gusztáv és a kesztyűt megvásárló Sándor József. (fotó: Macsuga László)[/caption]

Köszönjük a licitálást Sándor Józsefnek, a kesztyű felajánlását pedig a No Rules Hungary-nek! Természetesen, idén is meg fogjuk találni a módját, hogy segítsünk!


ellenfelem.hu