Bemutatkozik a Küzdő SE!

KudzoSE-logo2-ellenfelem


Szepesi Attila vagyok, 1982-ben kezdtem el a küzdősportokkal - először Shotokan karatéval - foglalkozni. Elég félszeg magamba forduló, csendes srác voltam, de öt-hat évvel később bevonultam katonának, ahol szinte megnyílt a világ számomra. Olyan volt, mintha nem is lettem volna katona, mert felfigyeltek a tehetségemre, így kiemeltek a sorkatonai szolgálat alól és attól a pillanattól kezdve csak edzésekre és versenyekre kellett járnom, heti rendszerességgel, európai szinten. Itt ismerkedtem meg a thai-boksszal és a karate több válfajával. Leszerelésem után tudatosan az ökölvívással kezdtem foglalkozni, a kéztechnikám javítása érdekében. Akkor már tudtam, hogy a thai-boksz lesz az igazi sportágam, amiben megtalálom önmagam. Évekkel később lesérültem, ezután kellett az edzői pálya felé kanyarodnom.


Versenyzőként illetve edzőként olyan helyekre eljutottam, ahova a sport nélkül soha nem mehettem volna (ezek közül kiemelve: Amerika, Thaiföld és Európa szinte összes országába). A Küzdő Sportegyesületben - amelynek alapítója vagyok -, a sikeres versenyzéseim és nagy számú mérkőzéseimen, valamint a hosszas küzdő sportokat érintő pályafutásom során megszerzett tapasztalatomat felhasználva igyekszem minden hasznos dolgot belerakni a harcba és megtanítani a srácoknak, amit a többféle küzdősportokból merítettem.


[gallery type="slideshow" link="none" ids="3591,3590,3588,3589"]

Tudni kell az egyesületünkről, hogy minden generációban voltak világszinten kiemelkedő versenyzőink. Magunknak tudhatunk Junior WAKO K1 Világbajnoki címeket, Junior WAKO K1 Európa bajnoki címet, számos világkupa győzelmet, magyar bajnoki győzelmeket muay-thai és K1 szabályrendszerben egyaránt, valamint a 2014-es évben egy IFMA felnőtt Világbajnoki 2. helyezést és egy IFMA felnőtt Európa bajnoki győzelmet is, melyet Spéth Norbert hódított el.


Egyesületünk egyénileg is szokott versenyeket szervezni. Tavaly már a 15. alkalommal tarthattuk meg a minden év decemberében megrendezésre kerülő Mikulás kupa nevezetű nemzetközi versenysorozatunkat. A másik ilyen verseny a jövő kupa elnevezésű tehetségkutatónk, melyet szintén több éve rendszeresen elindítunk a feltörekvő versenyzők érdekében.


A jövőben minél több emberrel szeretném megszerettetni ezt a sportot, és több hasonlóan kiemelkedő versenyzőt szeretnék kiemelni. Számomra nem csak a versenyzés a legfontosabb. Egyesületünkben megtalálják a helyüket a hobbisták, a mozogni vágyók is, korosztálytól függetlenül. Az edzéseken a barátságos légkörön kívül az egyéni bánásmódot is előnyben részesítem, korosztálytól és nemtől függetlenül. Empatikus embernek tartom magam.


Edzéseinkről a kuzdose.hu honlapról vagy Facebookon a Küzdő SE. Kazincbarcika oldalról lehet értesülni. Edzések nem csak Kazincbarcikán, hanem Miskolcon, Ózdon ,Tornalján és Berentén is vannak!


A lehetséges szponzorok felkutatása folyamatosan zajlik. Aki úgy érzi, hogy tudna segíteni abban, hogy a Küzdő SE a jövőben is eredményesen versenyezzen és mellette hozzájáruljon fiatal gyerekek egészséges, sportoló közegben történő felneveléséhez, az ezt az anyagi támogatás mellett a küzdősporthoz szükséges bármilyen egyéb segítség formájában megteheti, akár a terembérlés, küzdősport-felszerelés, különböző – az élsportolók számára szükséges – táplálék-kiegészítők, vagy vitaminok beszerzésében. A felajánlásokat Szepesi Attila edző felé lehet megtenni a +36304353093-as számon vagy a szepesiattila(kukac)citromail.hu e-mail címen.


Szeretnéd te is ilyen, már bizonyított nevek mellett tudni csapatod? Várjuk jelentkezéseitek ITT vagy a Facebookon.