Sikeres évet zárt a Grizzly Grappling Team

grizzly


A Grizzly Grappling Team az elsők közt volt, akik bemutatták csapatukat oldalunkon, ennek megfelelően igyekeztünk nyomon követni munkásságukat, és eredményeiket. Az év lezárásaként szinte adta magát, hogy kérünk tőlük egy összegzést 2014-ről.


Köszönet érte Kiss Lászlónak, és Fekete Dánielnek!


2014 rendkívül mozgalmasan telt a csapatnak. Rengeteg verseny, bemutató, edzőtábor jellemezte az évet.


Márciusban rendezték meg az I. Debrecen Grappling Kupát, melynek szervezője Kiss László a Grizzly Grappling Team edzője, vezetője volt. Korábban sosem volt még a városban ilyen jellegű rendezvény. Rendkívül jól szervezett, nagy létszámú verseny volt, melynek színvonalát emelte, hogy nem csak a földharcosok bizonyíthattak. Az ketrecharc szerelmesei  is elégedetten távozhattak a rendezvényről, hiszen a tatamik mellett egy ketrec is fel volt állítva, helyed adva ezzel egy MMA bajnokságnak.


Tavasszal a csapat két fővel képviseltette magát a Harcosok éjszakája nevű rendezvényen, ahol számukra idegen terepen, ketrecben kellett megküzdeniük az ellenfeleikkel. Ez volt az első Cage Grappling szereplése a csapatnak, amit sikeresen teljesítettek is.


Nyár elején a Grizzly Grappling Team szervezésében Magyarországra utazott Erno Andreas Elgland grappling és brazil jiu jitsu bajnok, hogy szemináriumot tartson. Rengeteg érdeklődőt vonzott az esemény, volt aki Kistelekről utazott fel a 2 napos szemináriumra.


A Global Grappling kecskeméti fordulóján, Kiss László kitüntetést vett át Berkes Lászlótól a kiváló debreceni verseny megszervezéséért és lebonyolításáért.


A csapat idén is megtartotta a már hagyománynak számító bükkszentkereszti edzőtáborát.  Miskolcról, Kazincbarcikáról, Szegedről érkeztek grapplingesek, mma-sok, hogy együtt alapozhassanak a medvékkel.


A nyár végén, a csapat Szeged felé vette az irányt hogy részt vegyen, az ország talán legnagyobb küzdősport edzőtáborán. Ahogy a korábbi években is, a Grizzly edzője, Kiss László is oktatóként vett részt a eseményen, ő tartotta a grappling edzést.


grizzlycsoport


Eredményekben gazdag évet tudhat maga mögött a csapat, hiszen lettek új Magyar Bajnokaink, a csapat képviselte magát a FILA Grappling Világ Bajnokságon. A hazai rendészeti versenyeken mindig áll Grizzly a dobogó legfelső fokán.


A csapatban minden évben megválasztják az év versenyzőjét. Idén Kovács Kristóf érdemelte ki. Kristóf a Grizzly gyerekszakosztályát erősíti, mérlege hibátlan. Súlyában még sosem kapott ki. Egy rendkívül tehetséges, szorgalmas és fegyelmezett fiú aki minden edzésen ott van, ha pedig nincs edzés az édesapjával edz külön. Nagyon nagy jövő áll előtte!


grizzlykr


Reméljük 2015-re is hasonlóan szépen tudunk majd visszagondolni!


Grizzly Grappling Team


Mi is csak sok sikert tudunk kívánni a Grizzly Grappling Team valamennyi versenyzőjének!