Az Arany Kesztyű a cél

csapat

Hétvégén kerül megrendezésre a WAKO Golden Glove Euro Cup (Aranykesztyű Európa Kupa) az olaszországi Conegliano városában, melyre a Debreczeni Team versenyzői is kiutaztak! Az idei év első versenyére nagy lendülettel készülnek a fiatalok, hiszen a válogatottságért folyó verseny első lépéséről van szó. A versenyre kilátogató nézők point, light kick és light kategóriákban, valamint idén először a verseny történetében MMA LIGHT (Kick Jitsu) szabályrendszerben láthatnak majd küzdelmeket!


A Debreczeni Team békés megyei harcosok közössége. A csapat névadója és edzője Debreczeni Dezső V danos mester, aki 7-szeres Világ- és 8-szoros Európa Bajnok kickboxerként a mai napig a világ legeredményesebb sportolója ebben a sportágban. A csapat tagjai, a Mester tanítványai két egyesület, az Újkígyósi Szabadidősport Egyesület és a Békéscsabai Lakótelepi SE sportolói.


Nem lesz egyszerű a dolguk, hiszen ezen a versenyen találkoznak az új és feltörekvő tehetségekkel, és persze azokkal a tapasztalt versenyzőkkel is, akikkel már számos csatát vívtak.


A Viharsarki Harcosok ezt a versenyt a szövetség tragikus hirtelenséggel elhalálozott elnökének, Dr Leyrer Richárd emlékének ajánlják fel, így versenyruhájukat erre az alkalomra lecserélték.


in_memoriam_leyrer