Heti összefoglaló (135.)

Muaythai Világbajnokságon és karate Európa-bajnokságon is érintettek voltak versenyzőink a hét folyamán. Ezen kívül egy mexikói csúcsderbi, legendás mérkőzés és sok érdekesség is volt még. Nézzük sorban, újra! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a fehérjebevitel és annak megfelelő mennyiségéről volt szó elsőként. Később a nap folyamán a repülő úriember, Remy Bonjansky pályafutására is vetettünk egy pillantást.


Kedden felelevenítettük, a Dubai Fight nevű gálát, melytől csak pár nap választott el. Nagyon vártuk már Vidákovics Patrik ringbe lépését. A másik résztvevő, Habash Antoine sajnos sérülés miatt volt kénytelen lemondani a gálát. A meccs nem sikerült, de nagy csatát vívtak a felek!

Szerdán mi is beszámoltunk róla, hogy taroltak sportolóink a kempo Világbajnokságon Portugáliában. A 27. Harcosok Klubja gálára került sor a hétvégén, erről írtunk este.

Csütörtökön az éppen rajtoló karate Európa-bajnokságról cikkeztünk. Vidákovics Patrikról is szó esett, aki a WKN övét próbálta elhódítani Dubajban, de sajnos a pontozók nem őt látták jobbnak. Az éppen zajló IFMA Világbajnokság kapcsán, a válogatott szövetségi kapitányával, Bányász Adriánnal beszélgettünk.
Pénteken jó hírt hozhattunk az Újvidéken zajló birkózó Európa-bajnokságról, Németh Zsanett ezüstérmet szerzett! Egy legendás mérkőzést is megtekintettünk, ami a Fedor vs CroCop összecsapás volt 2005-ből.

Szombaton olvashattátok, hogy négy magyar versenyző is éremért lép majd tatamira a karate Európa-bajnokságon. Este a mexikói csúcsderbit, a Canelo Alvarez vs Chavez Jr összecsapást harangoztuk be.

Vasárnap Hárspataki Gábornak köszönhetően egy bronzéremnek örülhettünk a karate Európa-bajnokságon! Az is kiderült a Canelo vs Chavez Jr mérkőzés után, hogy szeptember 16-án Golovkinnal találkozik majd a mexikói sztár!

https://www.instagram.com/p/BTyER0Jh3uE/
Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség