Legendás meccsek - Fedor vs Cro Cop

Fedor vs Cro Cop! 2005 Augusztus 28-án végre összejött az MMA történetének egyik leginkább várt meccse! A várakozásnak megfelelően, hatalmas ütközetet láthattak a rajongók!

Fedor vs Cro Cop


A Pride FC Final Conflict 2005 megszokottan erősre sikerült, hiszen olyan neveket láthattak a rajongók itt egymásnak feszülni, mint Shogun Rua, Alistair Overeem, Ricardo Arona, Wanderlei Silva, Igor Vovchanchyn vagy Tank Abbott. Ezt a felhozatalt pedig nem más, mint a Fedor vs Cro Cop meccs koronázta meg!


Sérülések, meglepetések és mindenféle probléma után eljött végre az idő és Fedor ringbe lépett, hogy megvédje nehézsúlyú címét. A kihívó nem más volt, mint a horvát sztár, a különleges alakulatos és félelmetes kiütéseket sorra produkáló Mirko "Cro Cop" Filipovic!


Fedor a semmiből robbant a köztudatba. A PRIDE debütálásán Semmy Schilt ellen semmi különöset nem mutatott, aztán a Heath Herring elleni meccsen (ahol azt hitték jó lesz Herringnek amolyan hangoló meccsnek) keményen összeverte az amerikait. Megállíthatatlan volt.


Nem csak, hogy elszedte az övet Antônio Rodrigo Nogueirától, de ez után egy éven belül hét ellenfelét is finissel tette el útjából. Ez már csak azért is különleges volt, mert abban az időben szerencsések voltunk, ha két évente láthattunk egy címvédést.


Fedor egy brutális, Mark Coleman és egy szintén híres-hírhedtté vált, Kevin Randleman elleni meccsen volt túl, majd jött Naoya Ogawa, két meccs Antônio Rodrigo Nogueira ellen, Tsuyoshi Kohsaka és így érkeztünk el a Cro Cop elleni meccshez!


Legendás meccsek rovatunkban ezúttal ezt az ütközetet tekintjük meg! Ez volt a Fedor vs Cro Cop! Nézzük!


https://www.youtube.com/watch?v=Ib1A2wajfn0