Heti összefoglaló (138.)

Egy sikeres kick-box Világkupa után vagyunk, sportolóink remek eredményekkel zárták a budapesti viadalt. Ezt megkoronázta egy hasonlóan örömteli bejelentés is! Erről lentebb olvashattok, ahogy a hét többi témáiról is! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn judósaink kiváló szerepléséről tudtunk beszámolni, akik az orosz Grand Prix-viadalon gyűjtögették az érmeket. És akkor rátérünk a kick-box Világkupára, ahol bejelentették, hogy hazánk "dupla" Világbajnokságot rendezhet idén.


Kedden Szmolka Nikoletta beszámolóját olvashattátok. Niki a birkózó felnőtt Magyar bajnokságon indult az elmúlt hétvégén.



Szerdán a MaXimus Cup muaythai kupa eredményeit ismerhettétek meg. Sportolóink 13 érmet szereztek a versenyen. Este Alexey Ignashov pályafutásába pillantottunk bele.


Csütörtökön egy köredzést mutattunk be, ami kiválóan alkalmas erő és állóképesség növelésére. Egyre közelebb a júniusi Lion Muay Thai Team edzőtábora, amit a festői szépségű Tokajon rendeznek majd.


Pénteken a hétvégi 10 000 Ütés Napja rendezvényt ajánlottuk figyelmetekbe, ahol elhunyt sporttársaink emléke előtt tisztelegnek majd a résztvevők. Kicsit több, mint két hét van hátra a Harcosok Klubja 28. gáláig, ahol a program ezúttal is ütősnek ígérkezik majd.


Szombaton vette kezdetét az idei karate Magyar bajnokság, melynek az UTE Jégcsarnoka ad otthont.



Vasárnap az Európa-bajnokságra készülő magyar ökölvívó válogatott felkészülésébe tekinthettünk be, illetve megismerhettük a frissen megválasztott elnök, Erdei Zsolt gondolatait a kontinensviadal kapcsán.


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség