Amatőr MMA Magyar bajnoki döntő - Eredmények

Szombaton a dorogi Sportcsarnokban tartották a HMMAF Amatőr MMA Magyar bajnoki döntőit!

[caption id="attachment_17105" align="aligncenter" width="504"] fotó: HMMAF[/caption]

Ez elmúlt hetekben az Amatőr MMA Magyar bajnoki döntők előtt többször is cikkeztünk az eseményről, ahol a hazai amatőr MMA színe-java képviseltette magát.


Képviseltette magát például a Szegedi Küzdősport Klub, a Budapest Top Team, a Kismészáros Kempo SE és a Győri KOKO-Gym csapata is.


Az előzetes várokozások szerint hatalmas csatákra lehetett számítani. Nem csalódott tehát, aki kilátogatott szombaton a dorogi Sportcsarnokban, ahol egyébként az amatőr MMA döntőkkel egy időben a G4 Grappling Liga Gi és NoGi Csapatbajnokság küzdelmei is zajlottak a tatamikon a Global Grappling szervezésében.


A szombati rendezvényt az Egyesített Sportintézmények igazgatója, Szekér Zoltán nyitotta meg. Az érmeken és a kupákon kívül elismeréseket is kiosztásra kerültek. Az Év sportolója díj - minden kétséget kizárólag- a 2x Európa-bajnok Kovács Alexandrát illette meg. Különdíjakat vehetett át Kárpáti Tamástól, a döntő főszponzorától Nánási Fatime és Nagy Nóra is. Gratulálunk mi is minden díjazottnak!A döntők eredményei: