Motiváltan várják ökölvívóink az Európa-bajnokságot

Ukrajna ad otthont idén az ökölvívó Európa-bajnokságnak június 16. és 24. közt, ahol az érmeken túl a világbajnoki szereplést is a tét!


Új feladatkörében, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökeként első Európa-bajnoksága előtt áll a korábbi profi Világbajnok, Erdei Zsolt.


"-Az Európa-bajnokságon az első nyolc közé be kell kerülnie annak, aki később a világbajnokságon is indulni szeretne. Mi pedig szeretnénk a vb-n is egy jó csapattal részt venni." - nyilatkozta a Digi Sport videójában Erdei Zsolt.


Ahogy Madár is elmondja, az Európa-bajnokságon minimum a legjobb nyolc közé kell ahhoz bekerülni, hogy valaki a Világbajnokságon is részt vehessen. Az új elnök bízik a szintén korábbi Világbajnok, Balzsay Károly munkájában, és reméli, hogy 2-3 érmet megcsíphetünk a kontinenstornán, majd egy erős csapattal utazhatnánk Hamburgba a Világbajnokságra!


A Digi Sport videójában a válogatott felkészülésébe is betekinthetünk. Megszólal még a szövetségi kapitány, Balzsay Károly, és -ahogy ő fogalmazott, a válogatott zászlóshajója- Harcsa Zoltán is!


https://www.facebook.com/DIGISport24/videos/1529312857140428/