HARCOSOK KLUBJA 28. - Beharangozó

Immáron a 28. Harcosok Klubja gálát van lehetőségünk beharangozni, ami ezúttal egy korábbi helyszínén, a Vasas Sportcsarnokban kerül megrendezésre!

[caption id="attachment_17112" align="aligncenter" width="504"] fotó: Szvatek Péter[/caption]

Két jó hírünk is van azoknak, akik esetleg nem tudtak ott lenni a Harcosok Klubja Versenysorozat legutóbbi gáláján május 6-án az aTeremben. Az egyik az, hogy nem kell sokat várni, és hamarosan újra kinyit a Klub! A másik pedig az, hogy a videóra kattintva egy összefoglaló is elérhető az előző gáláról!


https://youtu.be/t6vzmA40Fy4

Az összefoglaló után tekintsünk azonban már előre! Budapesten a Vasas Sportcsarnok szolgál majd otthonául június 10-én szombaton a soron következő Harcosok Klubja gálának, a szám szerint 28.-nak!


A gála programjából a szervezők már fel is dobtak néhány nevet! Kezdjünk egy olyan párossal, akiknek eddig találkozói sosem hoztak unalmas meccset, és várhatóan a Vasasban is egy igazán ütős összecsapást hoz majd a Gilányi Attila vs. Lévai László találkozó. K-1 szabályrendszerben láthatjuk majd ezúttal küzdeni a muay thai Európa-bajnoki aranyérmes Fábián Kristófot, aki az idén győzelmet győzelemre halmozó Elszaszer Dáviddal "fűt be" a ringben. Az előző Harcosok Klubja gála után június 10-én is üdvözölhetjük a Klubbal Horváth "Lovas" Tamást, akinek ellenfele Berki Krisztofer lesz!


Nem mondhatni tehát, hogy adrenalinban szegény este ígérkezik majd a Vasasban! A naptárban nyugodtan bekarikázható ez a júniusi szombat, aki pedig nem akar lemaradt a további információkról, az kövesse honlapunkat figyelemmel!


Aki úgy gondolja, hogy szívesen megméretné tudását a Harcosok Klubja 28. programjában az egy érvényes sportorvosi igazolás mellett az adatai elküldésével a muaythai@muaythai.hu címen jelentkezhet! 



A versenyzőknek sérülésmentes felkészülést kívánunk!