Fight Arena 2017 – Beharangozó

Nagyszabású küzdősport gálát rendeznek szeptember 9-én Székesfehérváron, ahol 3 szabályrendszerben küzdenek meg egymással a harcosok a ringben.


Profi ökölvívó, K-1 és MMA mérkőzések alkotják majd a Fight Arena 2017 elnevezésű gála programját szeptember 9-én Székesfehérváron.


A Fight Arena nem csupán a gála fantázianeve, hanem egy frissen alakult szervezetet is takar, amelynek a székesfehérvári esemény lesz a nyitórendezvénye. A főmérkőzést Bogdán Zsolt „Golyó” vívja majd.


Szerkesztőségünk megkapta a gálához kapcsolódó sajtóanyag első részét, mely egy interjú a szervezet társalapítójával.


-Üdvözöllek Balázs! Mit kell tudni a gáláról?


Őze Balázs: - Üdvözöllek! Ez egy vegyes promóció, ami K-1, MMA és profi ökölvívó mérkőzéseket fog lebonyolítani, és a hazai küzdősportélet elitjét szeretnénk felsorakoztatni egy olyan műsor keretein belül, ami a nemzetközi színtéren is megállja a helyét. Célunk, hogy populárissá tegyük a ringes küzdősportokat, és olyan minőségű párharcokat láthasson a közönség, ami a televíziók elé képes ültetni az embereket. Ezzel hosszútávon erősítenénk a magyar küzdősport-kultúrát. Ehhez minden segítséget megkapunk partnerünktől, az RC News Media-tól.


- Kiket láthat majd a közönség szeptember 9-én?


Ő.B.: - Az elsődleges tervek kicsit másképp alakultak sajnos, jó pár versenyző idő közben lekött magának mérkőzést, de azt gondolom, hogy a végleges Fight Card sem hagy kívánni valót maga után. A főmérkőzést Bogdán " Golyó " Zsolt vívja egy címmérkőzés keretein belül, valamint szintén profi bokszban búcsú mérkőzését vívja Szili István barátom. MMA szabályrendszerben debütáló mérkőzésén láthatjuk majd Veréb Istvánt, szabadfogású birkózó olimpikonunkat. De, kiemelném Furkó Lászlót is, aki a Premium Mma Liga bajnoka, valamint Etelaky Lajost, a német Aggrelin Mma Szervezet könnyűsúlyú bajnokát is. Ők szerb illetve osztrák ellenfelekkel küzdenek majd meg. Megemlíteném, hogy Etelaky azért, hogy a gálán szerepelhessen az Aggrelin MMA Szervezettel külön tárgyalásokat folytatott csapatával, hogy az amúgy szeptemberre esedékes címvédését egy későbbi gálán vívhassa meg. K-1 szabályrendszerben Pokorni Ádám és Kálucz Martin ütközete egy igazi presztízs Fight lesz 84kg-ban.


https://youtu.be/KnuhST6D9IQ

- Mik a szervezet távolabbi tervei?


Ő.B.: - Decemberben szeretnénk rendezni második gálánkat "Nemzetek Csatája – Magyarország vs. Ausztria” címmel Szombathelyen,  ami várhatóan 5 main cardos küzdelemből fog állni. Ehhez már radarozzuk a résztvevőket. Az általunk összeállított magyar csapat fog megmérkőzni a meghívott osztrák ellenfelekkel. Biztos vagyok benne, hogy mind Székesfehérváron, mint Szombathelyen nagyon jó hangulatú gálát láthatnak majd a nézők!


A szeptemberi gála bevételének egy részét a szervezők jótékony célra ajánlják majd fel!



További információk a gála hivatalos Facebook oldalán ITT olvashatók!